Selam
1 ay once 42000 km de 2007 toyota d4d terra satin aldim..toyotanin saglamligi ve sorunsuzlugunu bildigim icin dusunmeden tanidik birinden aldim..aractan son derece memnunum..Ancak son zamanlarda farkettigim bir problem var aracta.Farkli basliklarda bu soru sorununun farkli nedenlerden acildigini gordum ancak benim durum biraz daha farkli.Aracin kalkisinda cekisinde hic bi problem yok.Ancak 3. vitesden 2. vitese dusurdugumde dusuk devirde dusuk hizda dahi bir gicirti geliyo..Mesela 20 km den yuksek hizda 3 ten 2 ye dusurursem bu sesi her zaman duyuyorum..20km s ve asagisinda bir problem yok ama.Diger viteslerde de hic bir problem yok.bugun sanayide bir ustaya gosterdim debriyaj baski balatasinin degismesi gerektigini soyledi..Ancak araci aldigim kisi bunun gerekmedigini onemsiz bir durum oldugunu soyledi(ki kendisi tanidigim guvendigim biridir)..istanbulda ne servise ne de ustaya guvenemiyorum..arti aracin gereksiz yere dagiti;ip orasinin burasinin karistirilmasini da istemiyorum o yusden iyice arastirip ona gore hareket etmek istiyorum..
Bu konuda dusuncelerinizi deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim..