0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar bence sistem cok yanlisYani uygulama dogru ama yontem yanlisSu sekilde aciklayayimBirincisi isaretlemeler eksik ve yanlis- İstanbul yolunda hiz sınırı 70, yolun sagina ve soluna bazi yerlere hiz siniri 70 yazan tabelalar koymuslarAncak bu tabelalar sansa gorunebilir, ayrica radarla iligli hic bir uyari da yok, yani istanbul da oldugu gibi acik ve secik EDS tabelalari gibi uyarilar yok, bence her yerde olmali, hatta radara gelmeden bu uyarilar yerlere de konulmali, istanbul ornegi yeterli06 disi plakalar bilmedikleri icin bu radarlardan cok hizli geciyorlar, bir cok kez sahit oldum, ben yavaslarken arkadan selektor yapip sonra sollayip hizli gecen cok kisi oldu, hepside baska il plakasıydıi tabii ben sadece guldum İkincisi Ankarada en yuksek hiz limiti 70, cogu yerde 50 km, inanin cok komik bir durum, bu limitlerde hareket etmek su an trafigi kilitliyor, ozellikle istan bul yolunda herkes yavas gitmeye basladi ve bu cok sorun yaratiyor. Burada hiz siniri 90 olmak zorunda, Kisaca bu uygulama cok can yakacakKarsi degiliz ancak uygulamad hatalar var ve bu durum devletin vatandasi soymasi gibi yansiyor