0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hızınızı gosteren ısıklı tabelalarda radar ve buna baglı bır ceza oldugunu sanmıyorum. Adapazarında bır yede var hıc gecmedıysem 100 kez 70 km/s hızla gecmısımdır ama bır ceza halı ıle karsılasmadım
O tip kameraları biliyorum ancak bu durum farklı. Eğer ki Oğuzhan'ın edindiği bilgi de doğruysa vay halimize...
Abi her hatanın saat kaçta , nerede olduğu yazıyor.. Ve hepsinde de ordaydım ..
Bence kamera çeşitlerini öğrenmekle olacak iş değil bu Tevfik abi.. Şehir içinde 55 !! kilometreyi geçmicez.. Kırmızı ışıklarda , ışığı 1 metre olsun geçmicez.. 1 ayda toplam 9 tane ceza yeriz yoksa !!
Arkadaşlar bu ceza yazma işi hala başlamadı ama kamaraya takılan araçlara yakında ceza yazılmaya başlanacak. Bir de hangi kamaraların radar olduğu hangisinin olmadığı önemli. Kamaranın yanında ledli ışık gibi kare, karanlıkta hafif kırmızı yanan kamaralar hız tespiti yapıyor. Diğerleri sadece izliyor. Biraz önce birtanesine 90 la düştüm, hemde sürekli kullandığım ara bir yol yeni konmuş. Bilenler bilir MİT in yanından devlet arşivlerine, yenimahalleye çıkan rampada. Sadece birtane, duvara montalamışlar yanına geline kadar görünmüyor. Aman dikkat arkadaşlar ankarada hız sınırlarına uyalım.
Teşekkürler Yunus Bey. Size aynen katılıyorum. Durum sanılandan daha ciddi..
Evet durum çok ciddi 2012 de dünyanın sonu gelecekmi ?
E bıde saat gec olunca...Bence bu kameralı sıstem, eds, mobesa, v.s. Hepsı ıcın alınacak en ıyı onlem trafık kurallarına uymak olacaktır.