Gönderen Konu: ses sıstemi?  (Okunma sayısı 2675 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • patlak gözlüm
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
ses sıstemi?
« : Ekim 21, 2010, 00:17:19 »
arkadaslar 350 wat sony amfı almayı dusunuyorum.  arabanın arka hoporlerler orjınal ondekılerı degıstırdım yenı aldım .teyp jvc marka bırde amfı baglatıyım dıyorum.amacım guzel ses alabılmek ve kendım dınlemek ıstıyorum bu sesı baskasına dınletmek  :olu: bırde amfı akuye baglanıyormus pek bılgım yokta tesekkurler

e11

Toyota Club Türkiye

ses sıstemi?
« : Ekim 21, 2010, 00:17:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • patlak gözlüm
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: ses sıstemi?
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2010, 23:47:21 »
 :o
e11

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
« Yanıtla #2 : Ekim 21, 2010, 23:59:45 »
SONY GT-25 TEYP
ZETEC VECTOR 200.4 amfi
JBL GT5 1100W 275RMS SUBWOFER
KİCKER 65.2 +6 ADET TWETTER (crossover ile) MİD TAKIMI  arka canım oraya pandizot yaptırmıştım.
JBL 60RMW 13 CM  MİD TAKIMI  ön kapılara.

amfi  tek başına  hepsini rahatlıkla kaldırıyordu.

max. ses 50 ye kadar çıkıyordu  ses kesinlikle bozulmuyor ve yaklaşık 3 saat  kesintisiz müzik dinleye biliyorsunuz son seste.
amfinin fiyatıda   çok uygun .

ama  bu amfinin zetec 200.4  ü var  birde zetec vectör 200.4 ü var  ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 22, 2010, 00:02:49 »
bence 16cm kolona amfi gerekmez . Teybin normal cıkışı bi yere kadar yeter. Ama ne hoparlör taktığınızı bilmiyorum Tabi rms si fazla bir kolonsa amfi bağlanabilir . ön hoparlörüde değiştirip 4 kanallı amfi alıp bağlayabilirsiniz . Ama marka ve rms si yüksek bir hoparlör seçimi yapmalısınız Güzel ses alabilmek için ince detay! hoparlörün db'sine bakınız ne kadar yüksekse o kadar iyi ses verir
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
« Yanıtla #4 : Ekim 22, 2010, 00:09:03 »
Orjinal kolonları  belli sesten sonra bozuyor sesi. eliniz deymişken maddi durumunuzda varsa . arkayada   Mid takımı  almanızı tavsiye ederim.

Bende sizin gibi düşünmüştüm önleri değiştirdim  baktım olmadı  gittim  pandizot yaptırdım, arkayada mid takımı aldım. yaptım öle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 22, 2010, 00:11:41 »
Orjinal kolonları  belli sesten sonra bozuyor sesi. eliniz deymişken maddi durumunuzda varsa . arkayada   Mid takımı  almanızı tavsiye ederim.

Bende sizin gibi düşünmüştüm önleri değiştirdim  baktım olmadı  gittim  pandizot yaptırdım, arkayada mid takımı aldım. yaptım öle.

zevkler de var tabi bu sistemin içinde :) . Ben kapılara güzel bir mid tis takarım . aynanın oraya bir tweater takarım . Arka cam altına 2 adet oval kolon 2 adet 30cm bass koyarım .:) Tabi arka kapılarıda unutmayalım
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
« Yanıtla #6 : Ekim 22, 2010, 00:17:59 »
aynen öle :)  hemde güzel bir ses çıkar ortaya .:D  ön kolonlar güzel son sese dayanıcak ama arka kolonlardan çızırtı gelıcek bir zaman sonra ya patlicak ayda yanıcak :d ses gelmeyeme başlicak:d bunlarıda düşünmek lazım tabi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • patlak gözlüm
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 22, 2010, 00:23:11 »
tesekkurler on kolonlar amfı uyumlu arkalarada ıkı kolon bırde amfı işimi görür .
e11

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • patlak gözlüm
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 22, 2010, 00:26:53 »
amfi sony marka 350 wat alıcam 4 cıkıslı  olacak
e11

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • patlak gözlüm
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 22, 2010, 00:30:21 »
mid takım olararakda mantıklı aslında goldmaster marka ıyımıdır?ıkı mıd 13cm ve tek tıwıtır artı 300 watlık amfı  fıyart ıse 250 tl ne dersınız
e11

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
« Yanıtla #10 : Ekim 22, 2010, 03:01:25 »
zetec vector amfi  200*4 yani 800 rms çıkışlı cok ıyı bır amfi  ve fiyatı 135TL. 65TL. de mid takımı  toplam 200TL. ve bu amfiyi aldıktan sonra iyiki almışım diyeceksiniz.
bence bir araştırın tamam sony iyidir ama  300 watt  75*4 rms oluyor galiba.  200Rms lik güçlü bir amfi nerede o nerede.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-amplifikator-xetec-vector-v-2004-anfi-32661357/detay bu amfi bir araştırın . fiyatıda piyasada mağazada sıfır fiyatı 135-165 TL. arası değişiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • patlak gözlüm
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 22, 2010, 22:57:32 »
tesekkurler arastırıcam .tavsıyenoız ıcın tesekkurler.zaten fıyat aralıgıda uygun tesekkurler
e11