Arkadaşlar bilgisayarı Bostancı Vatan Bilgisayar'dan topladım.
Akşam saatlerinde biraz acele ile toplanan makina evde kurulumdan önce incelediğimde tam anlamıyla şok olmuştum bugüne kadar kendileri ile görüşemediğim için aktarmadım, öncelikle sorunları aktarıyorum;
1- Hdd tek taraflı vidalanmış askıda asılı vaziyette idi,
2- DWD sürücü tek taraflı vidalanmış kasa kapakçığı tarafından tutulmakta idi,
3- Kasaya has 3 hdd'nin içine takılabileceği kutu kasaya tam anlamıyla göz kararı tutturulmuştu, kasanın kilit tırnak düzeneğiyle alakasız bir şekilde yarı askıda yarı kenarda idi,
4- Kasa tavanındaki egzoz fanının güç kablosu takılmamıştı,
5- Güç kabloları en kolay biçiminden her parçaya direk çıkış alarak monte edilmişti(baştan savma)
6- Benden birkaç ay önce aynı kasayı alan arkadaşım 3 hdd için 20 küsür vidaya sahip iken ben askıdaki parçaları dwd sürücü kutusndakilerden tamamladım
7- Aynı kasa için 4 adet tekerlek çıkmakta kasa içerisinden bunları arkadaşım kasa ile gelen vidalar ile monte etmişken bende vida falan yok
bu şikayetler ile bugün bahsi geçen şubeye gittim, doğrudan müşteri hizmetlerine bu şekilde ilettiğim şikayetlerime binayen fatura fotokopim alınıp montaj kısmına bir teleefon edilerek arkadaşın ''bikaç vidası eksikmiş tamamlayıverin'' formatında bir görüşme ile montaj kısmına geçtim, o kısımda biraz daha halden anlayan bir yetkili ve kasamın montajını yapan görevli vardı, şikayetlerime kulak kabartan görevli '' dwd her yerde tek taraftan takılır'' diyerek bir şarladı '' ''evet hdd de tek taraftan askıda bırakılır ki sallanıp çabuk bozulsun'' isyanıma sessizlikle cevap verebildi,
Sözün özü naçizane fikrim bilgisayar toplamayı düşünen olursa Vatan bilgisayarı tavsiye ederim fiyatları ve ürün çeşitliliği uygun ancak kasa montajı için topkapı şubesine gidlmesi gerekir bence, Bostancı şubesi montaj kısmı biraz daha ufak sanırım iş yükü daha fazla olduğu için baştan savmaya yakın işler çıkabilmekte pek tavsiye etmiyorum.