0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasemin hanım konuyu açtıgınız için teşekkürlerTüm İbadetlerimizin Kabul Olmasını dilerim Hayırlı Ramzanlar..........[/quote]Rica ederim Cem Bey, hepimize Ramazan Ayı'nın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ben teşekkür ederim.
tüm islam aleminin ramazan günleri kendileri vede sevdikleri için hayırlı uğurlu olsun nice nice ramazanlara kavuşmanız dileğiylebu arada yasemin hanım konuyu açtığınız için teşekkürler[/quote]Rica ederim Mustafa Bey, Bilmukabele
Bu rahmet ayı hatırına Rabb'bim hatalarımızı affetsin,bu bereket ayı hatırına Rabb'bim kazançlarımızda hayırlı bereketler ihsan etsin,bu mübarek ay hatırına Rabb'bim hastalara acil şifalar versin. Arkadaşlar ilk iftarımı yolda açtım.Yoğun ve stresli bir gün geçirdim ama şükürler olsun ne baş ağrısı,ne açlık ve ne de susuzluk hissetmedim. Allah katında kabul ve makbul olan ibadetler,kabul ve makbul olan dualar yapılması dileklerimle,Ramazan-ı Şerif hepimize hayırlı olsun. Saygı ve selamlarımla.[/quote]Allah razı olsun ne güzel dualar etmişsiniz. Amin cümleyle birlikte inşallah! Yüce Rabbim yaptığımız ibadetleri tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları kabul eder ve Allah katında makbul olunur. Allah herşeyin edasını verir, biz ona temiz bir kalble teslim olduktan sonra! Sağlıklı sihhatli nice hayırlı ramazanlar olsun...[quote=can sökmen]bende herkezin ramazanını kutlarım aranıza yeni girdim herkeze merhaba[/quote]Aramıza hoş geldiniz Can Bey, Hayırlı Ramazanlar...