Gönderen Konu: SPEED-BUSTER deniyen varmi ?  (Okunma sayısı 3870 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
SPEED-BUSTER deniyen varmi ?
« : Ekim 20, 2010, 15:52:32 »
bilmeyenler icin anlatiyorum kaba taslak speed-buster dunyanin box tuningdeki lider modul ureticisidir. en cok TÜV almis alman tuning firmasidir.

bu moduller omur boyu garantilidir ve rakiplerine gore  cok buyuk avantajlar saglamaktadir. bu moduller ozellikle dizel araclarda sakin kullanimlarda %10 %15 arasinda yakit tasarrufu saglariken. 2.el cıkma modulleri satmanizda mumkun hale gelmistir .

temel prensibi motor ile beyin unitesi arasina yerlestirilen sigara paketi buyuklugunde yaniltici bir kutudur. bu kutu orjinal beyni modifie etmez. beyin unitesinden cikan sinyalleri kesip ana enjeksiyonun zamanlamasini en uygun duzeye getirir.

duyumlarima gore araclarda %30 a varan performans artisi saglamaktadir.

temel olarak sorum sudur site icerisinde bu teknelojiyi deniyen varmidir . 1-2 hafta icerisinde kendi aracima taktirmayi dusunuyorum kullanan arkadaslar var ise bilgi almak isterim. tesekurler

Toyota Club Türkiye

SPEED-BUSTER deniyen varmi ?
« : Ekim 20, 2010, 15:52:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: SPEED-BUSTER deniyen varmi ?
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2010, 16:22:46 »
len Deniz olm delimisin sen senin araba benzinli ya :D senin arabada taş çatlasın %5 %8 artış sağlar :) ayrıca senin araba honda , senin aracın beynine kolay kolay chip uygulanmaz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2010, 16:46:23 »
hondanin kendi chipi var zaten konustum benim arac icin 3000tl istiyolar 7,8 saniye 100 km hizlanmasi 240 i cok rahat gorursun diyorlar 3 servisle konustum en uygun fiyati bu.   benim sorunum performans artisi degil vites gecislerini duzenlemesi aracin . deniyen varsa bilmek isterim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2010, 18:15:03 »
ben drakebox2 kullanıyorum yaklaşık 15 hp aldım 1.4 d4d yaris motorundan ama vites geçişlerini düzenlemesi için demişsin ben orayı tam anlamadım ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2010, 20:05:01 »
Şimdi bişi mişi olur gerek yok allah muhafaza :D ayrıca cidden vites geçişlerini nasıl etkilesin yahu???
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 20, 2010, 20:45:08 »
Denız
Sen onun ustune 1000-2000 daha ekleyıver, al bır toyota kemale er kardesım :D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #6 : Ekim 20, 2010, 21:38:29 »
Boşa yatırım. Atmosferik araçta, dereceli egzantrik uygulamadan o kadar güç almak imkansız. Zira hava alışı artıramıyorsunuz. Sadece bol benzin gönderilir. Araç sürekli zenginde çalışır. Gider gibi gelir. 7,8 dediğiniz rakam inanılmaz bir rakam. s2000'in 0-100 verisi nerdeyse.
Tırtolla 2003 (terradır kendileri)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Ekim 21, 2010, 13:21:23 »
yok abi toyotoya hayatta binmem bir daha servisten cikarmadi auris beni.

ben arac duz sanzuman ustune kurulmus ishift . arac vites gecislerini cok hissettirir durumda  ve performans yapmak istediginizde atiyorum gazi koklediniz arac vites kucultup devir yukseltmek istiyor bu arada arac yaklasik 1-2 saniye yavasliyor. yani aracta garip bir vites sistemi var.  benim derdim bu vites gecislerindeki bu 1-2 saniyelik salak durumu ortadan kaldirmak. aracin genel performansindan memnunum yol tutus vb konularda beni uzmuyor.

duz vites aracin verileri
Maksimum sürat (km/s)    205 
Hızlanma 0-100 km/s (sn)    8,9 

ishift ozellikleri

Maksimum sürat (km/s)    197 
Hızlanma 0-100 km/s (sn)    11 

ilginc tarafi fabrika verisi 197 km max desede benim aracim 210km e kadar cikabiliyor  zorlanmadan 200  210 ise zorladigimda cikan durum.

duz vitesle arada 2,1 saniyelik fark var . bu fark ortadan kalkmasada aracin afallamasinin gecmesini istiyorum. biliyosunuzki bi sanzuman aslinda performans amacli kullaniyor . bir cok firma araclarinda bu sanziman modelini kullaniyor ama japonlar tam olarak beceremedi sanriim

arastirirken japonyadaki hodna sitesine girdim modelleri gorunce bi sasirdim kaldim .

http://www.honda.co.jp/auto-lineup/  bi bakin bence :)

isin ilginc tarafi adamlarin kullandigi typ r a bakarmisimis

http://www.honda.co.jp/CIVICTYPE-R/

ve honda civic hb ve bizim typr :D. malesef avrupada satilio adamlar binmio:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla97™
« Yanıtla #8 : Ekim 21, 2010, 15:15:37 »
yok abi toyotoya hayatta binmem bir daha servisten cikarmadi auris beni.

ben arac duz sanzuman ustune kurulmus ishift . arac vites gecislerini cok hissettirir durumda  ve performans yapmak istediginizde atiyorum gazi koklediniz arac vites kucultup devir yukseltmek istiyor bu arada arac yaklasik 1-2 saniye yavasliyor. yani aracta garip bir vites sistemi var.  benim derdim bu vites gecislerindeki bu 1-2 saniyelik salak durumu ortadan kaldirmak. aracin genel performansindan memnunum yol tutus vb konularda beni uzmuyor.

duz vites aracin verileri
Maksimum sürat (km/s)    205 
Hızlanma 0-100 km/s (sn)    8,9 

ishift ozellikleri

Maksimum sürat (km/s)    197 
Hızlanma 0-100 km/s (sn)    11 

ilginc tarafi fabrika verisi 197 km max desede benim aracim 210km e kadar cikabiliyor  zorlanmadan 200  210 ise zorladigimda cikan durum.

duz vitesle arada 2,1 saniyelik fark var . bu fark ortadan kalkmasada aracin afallamasinin gecmesini istiyorum. biliyosunuzki bi sanzuman aslinda performans amacli kullaniyor . bir cok firma araclarinda bu sanziman modelini kullaniyor ama japonlar tam olarak beceremedi sanriim

arastirirken japonyadaki hodna sitesine girdim modelleri gorunce bi sasirdim kaldim .

http://www.honda.co.jp/auto-lineup/  bi bakin bence :)

isin ilginc tarafi adamlarin kullandigi typ r a bakarmisimis

http://www.honda.co.jp/CIVICTYPE-R/

ve honda civic hb ve bizim typr :D. malesef avrupada satilio adamlar binmio:D

toyotanın da japon sitesinı bulabilirmisin rica etsem . japon hondalar ne güzelmiş :D
Corolla97™

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 21, 2010, 16:29:03 »
toyotanın da japon sitesinı bulabilirmisin rica etsem . japon hondalar ne güzelmiş :D
buyur

japonya sitesi :http://www.toyota.co.jp/

amerika sitesi  :http://www.toyota.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #10 : Ekim 21, 2010, 18:20:52 »
toyotada hondada avrupa ve amerikaya farkli araclar gonderiyor . ornegin amerikada civic cupe  cok fazla tutulurken avrupa ve turkiye gibi ulkelerde hb araclari daha cok tutuluyor.

hondanin acura gibi luks segmen ayri bir markasi var toyotaninda ayni sekilde lexsus u var.

auris kullanicisi idim aracim farkli bir marka adi altinda daha luks sekilde amerikada satiliyor idi. turkiyenin diger avrupa uleklerinden farkli olmasinin nedeni hala yollarimizin tam olarak olgun hale gelmemesi. sehir ici yollarin ne kadar kotu durumda oldugunu biliyorsunus. farkindaysaniz zaten araclariniz yerden olabildigince yuksek turkiye yollarina gore ayarliyorlar ve turkiyede olan araclarin cogunda bir cok parca degistiriyor. benim bildigim civicte 200 kusur parcanin degistigi ve parcalarin cinde uretildigi tahmin edersiniski ayni olay toyotadada mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2010, 18:22:03 »
abi senin arabaya ne yaparsan yap olmaz 1 o şanzumanla bişe olmaz 2 neticede honda =))
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
  • Araç: Starlet
« Yanıtla #12 : Ekim 21, 2010, 20:24:56 »
Honda veya Toyota gibi araçların en iyileri Japon iç piyasası üretim olanları. Honda LT başına en güçlü makinayı üreten marka.
2 Lt lik K20A modeline bakabilrsin. Toyota, Honda' dan gün geçtikce daha güçsüz modeller üretmeye başladı.. Japon üretim Honda ların bazıların da gearbox sorunu çıkar ama o kadar da olsun :)
||||  Got Boost ?  ||||  No More V-TEC !  ||||

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
  • Araç: Starlet
« Yanıtla #13 : Ekim 21, 2010, 20:25:38 »
hondanin kendi chipi var zaten konustum benim arac icin 3000tl istiyolar 7,8 saniye 100 km hizlanmasi 240 i cok rahat gorursun diyorlar 3 servisle konustum en uygun fiyati bu.   benim sorunum performans artisi degil vites gecislerini duzenlemesi aracin . deniyen varsa bilmek isterim .

HONDATA Beyin getirtebilirsin yurt dışından
||||  Got Boost ?  ||||  No More V-TEC !  ||||

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla97™
« Yanıtla #14 : Ekim 21, 2010, 22:54:15 »
Corolla97™

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #15 : Ekim 21, 2010, 23:10:10 »
  teşekkürler abi .
Bişe dil Sinan ne yaptım ki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla97™
« Yanıtla #16 : Ekim 22, 2010, 22:31:25 »
Bişe dil Sinan ne yaptım ki ?
site werdin :D
Corolla97™

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #17 : Ekim 22, 2010, 22:36:52 »
site werdin :D
siteyi vermedim paylaştım :)

Elimde olan bişey olsaydı verirdimde senden değerli mi ne olacak hepsi bir site.