Gönderen Konu: Yollardaki Logar Kapakları  (Okunma sayısı 3671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Yollardaki Logar Kapakları
« Yanıtla #20 : Ekim 20, 2010, 20:56:24 »
Komutan Logar
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 20, 2010, 20:56:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 20, 2010, 20:58:59 »
Arkadaşlar yollardaki logar kapakları bilerek mi yolun ortasına konuyor ya da başka bi sebepten mi. Yolun kenarında olsa da kimseye zarar vermese olmaz mı. Gerçi burası Türkiye olduğu için sorum biraz abesa kaçabilir. Ankarada imam hatipin  lisesinin altındaki  yoldan çiftliğe giderken yolun her tarafı logar kapağı.  Slalom yapıyosunuz resmen.

İkincisi de  Hasköy ün orda yol kazıldı ve doğalgaz boruları döşeniyor. İşin ilginci borular için kazılan yer ilk şeridin bitimi yani kaldırımdan 1,5 metre uzakta.  Yol 3 şeritli  o kazılınca yol bir anda  tek şeride düştü. İkinci şerit de malesef kullanılamıyor.  Bu kaldırım kazılarak yapılsa olmaz mı ?  İlla yol mu olacak.

Arkdaşlar Ankarada olanlar bilirler son dönemde Ankara Belediyesi yollara park etttiriyor ücret karşılığında. Haliyle de Tunalı Hİlmi Caddesi nde de park yapılıyor ve zaten akmayan trafik iyice tıkandı.  İkinci şeride araba park ettiriyolar.  Acaba park izni nasıl onlarda.

Bu yazıyı yazmamın sebebi de. Akşam trafiğinde çıldırma noktasına gelmem. 3 km lik yolu tam 1 saatte gelebildim. Ara sokaklardan dolanarak hem de.
Hazım abi hiç sorma hergün çekiyorum bu sıkıntıları :s

Moda oldu kaldırımları otopark yapmak benim okulun etrafını tamamen sarmış durumda bu otopark olayı, insanlar günlerce hastahane etrafında yakınlarını bekliyorlar başka başka memleketlerden gelmişler yol bilmiyorlar iz bilmiyorlar her gün 8 lira vermek zorundalar lanet olası kaldırım kenarına araçlarını park ettikleri için.Durumu olmayan insanları gördükçe üzülüyorum.
İnşallah böyle devam etmez .

Yollara zaten diyecek birşey bulamıyorum.Ankara' dan soğumuş durumdayım resmen.
...