0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet hazırda hiç bi kit olmadığı için resimler çizip yada internetten bulup fibercinin yolunu tutucaksın [/quote]bu fiber olayı nasıl pahalı mı ?mesela bi kaput uzatma ne kadara patlar ?veya ben kapı kolu çizsem yapabilir mi? (benim araç xli ve elektrikli camlar sonradan takıldı ve cam kumandaları el freninin orda. onları kapı kollarına almak istiyorum)
ya bence modifiye yapmak için yanlış araba seçimi toyotalar hiç uygun değil modifiyeye[/quote]evet abi sana katılıyorum [quote=Mustafa Aktaş]aracın rengi nedirrenginin tam tersine koyu renkli bir boya ile ön ızgarayı boya logo iptali yapgöbekli jant veya fash ile jantları dışa alırsan sanırım biraz daha sert durur araç aracın aynı renginden sis farı ampulu al değiş daha hoş duracaktır başkada yapabileceğin sanırım fazla pahalıya kaçar o kadar paar vereceğine daha üst model akıllıca olur sanırım değil mi[/quote]araç rengi metalik ızgarayı hazır almayı düşünüyorum8siyah renk) ferdi abi gibi bide kaş attırdıkmı farlara ön tarafı güzelleştiririz diye düşünüyorum
utku abi ben ön arka tampon ve marşpiel takımını 1100YTLye yaptrdım(çıkma tamponda+100YTL ön arka)ama kaput ve bagaj fiber işi değil onlarda saç üstasına gidio...ama benm araba için 200 istediler metal boya dahil....[/quote]1100 ytl çok vermişsin gibi geldi allah allah ben mi yanlışım bu arada bu fiyatları isteyen usta nerde ki
utku abi ben ön arka tampon ve marşpiel takımını 1100YTLye yaptrdım(çıkma tamponda+100YTL ön arka)ama kaput ve bagaj fiber işi değil onlarda saç üstasına gidio...ama benm araba için 200 istediler metal boya dahil....[/quote]ben sadece kapı kolu istiyorum o kadar şöyle şeklini benim çizdiğim
mustafa abi bence çok değil...paşaoğlu 1500YTL istio......istanbul sefaköyde burası....yapılır utku abi neden olmasın ki [/quote]sıfır mı yaptı yoksa parçaya değişiklik verdi
99 model terra için ilk yapacagın şey tampon ve kapı çıtalarını boyattır.Ondan sonra kapı camlarının etrafındaki çerçeveyi mat siyah renge boyat sonra ince ton bir film.Gelelim Body olayına Toyota plazaya git ön karlık al ön tamponun altına tak, yerleri var kendin bile takarsın ve fibercide sade ince bir marşbiyel yaptır şekilsiz olsun.Arka bagaj kapagına tam uç kısma Toyota logosunun üstüne ince bir spoiler yaptır.Son olarakta 150ytl'ye yay al tamamdır jantların yoksa onlarıda zevkinize göre begenebilirsiniz.[/quote]hımmm güzel bi şey olacağa benziyo teşekkürler