0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ngk ve denso diye iki markanın ürünlerini tavsiye ediyorlar forum da ngk sıkça geçiyor sanırım bende öyle yapacam ngk alacam .sorması ayıptır sizin arabalar kaç binde ne sebepten degişti buji kabloları.konuyla alakası yok ama arkadaşlar bu arabarın devir daim termostat gibi parçları ne zaman degişir tepkimesi felan varmı .şu an için su eksiltme yok hararet gibi bir sorunumda yok ama aracın km si yüksek oldugundan dolayı hani tırsmıyor degilim
benim araç ortalama 130-140 binde...tam olarak söyleyemiyorum çünkü km göstergem bozuk bujileri ve buji kablosunu aracı aldığımda içim rahat etsin diye değiştirdim..çok önemli ve çok pahalı olmayan parçalar olduğu için aklımın takılmasını istemedim...
km neden yaptırmıyorsun osman ya baldız ı üzüyorsun
ayrıca onun ismi baldız değil balkız
daha öncede yazdığım gibi seiwa kablolarla hala devam ediyorum ama bujiye giren kısmın içindeki plastik parçalarda kopmalar filan oldu genede sorunsuz çalışıyorlar.fakat orjinali çok kaliteli buna göre orjinalleri hala saklıyorum.bugün dispiratör kapağını söktüm.kapağın içindeki temas yerlerini ve tevzi makarasındaki temas yerlerini sıfır zımpara ile temizledim.fakat her iki taraftada baya bir aşınma var.yedek olarak YEC marka bir kapak almıştım daha onceden japon marka herhalde yarın gidip birde yedek tevzi makarası alıcam bakalım
distribütörü söktüğünüzde resimleri çeker misiniz? detaylı bir anlatım ve resimlerle desteklenirse, bende yapmayı düşünüyorum. bir sıkıntım yok, sadece temizlersem yakıt daha iyi yanacaktır. benden önce temizlendi mi, değiştirildi mi hiç bilmiyorum çünkü.