Gönderen Konu: corollamı ücretsiz check-up'a götürdüm  (Okunma sayısı 2089 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
corollamı ücretsiz check-up'a götürdüm
« : Ekim 19, 2010, 13:59:12 »
merhabalar...
bu sabah itibariyle aracımı toyota yetkili servisinde check-up a götürdüm. 1 saat kadar serviste kaldı. bir sorun olmadığını söylediler. ayrıca aracı iç-dış güzelce yıkayıp teslim ettiler(gerçi 20 dk sonra yağmur başladı ama olsun.) hiçbir ücret ödemedim. acaba sizlerden götürenler var mı?neler söylediler?

ayrıca önceki bir başlıkta da paylaştığım aracın performansından memnun olmadığımı söyledim. (22000 km de aracım) ustada aracı yüksek devirli kullanarak motoru açmamı söyledi. motor alıştıkca performansı artacakmış. bakalım deneyip göreceğiz..

yorumlarınızı bekliyorum...
teşekkürler
fd

Toyota Club Türkiye

corollamı ücretsiz check-up'a götürdüm
« : Ekim 19, 2010, 13:59:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: corollamı ücretsiz check-up'a götürdüm
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2010, 14:04:38 »
Geçen yıl 95 model corollamı götürmüştüm ücretsiz check-up'a, arka lastiklerin değişmesi gerektiğinden başka hiçbirşey çıkmamıştı. Hatta turp gibi demişti usta :) 95 GLi - 128000 km

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Ekim 19, 2010, 14:08:09 »
maaşallah diyorum metin bey nazar değmesin. birde bu ücretsiz check-up her yıl oluyor mu?
fd

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2010, 14:09:39 »
Zaman zaman servislerde check-up günleri oluyor. Müşterilerine de servisler sms ile zaten bildiriyorlar. Ben yılda bir kez denk geldim, veya haberim oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • "Dünyayı güzellik kurtaracak"
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2010, 23:54:19 »
Arkadaşlar arkadaşıma yaris bakmak için gitmiştim hatay iskenderun öztopraklar servisine aracım 52000 km de 40000  bakımını sışarıdan yaptırdığım için aracın öncelikle 40000 bakımını yaptıktan sonra ücretsiz check up dan faydalanacağımı söylediler bend e yaptırmadım iskenderun da reşit ustaya yollar göründü tavsiye ederim iskenderun bölgesinde yaşayanlara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2010, 00:33:57 »
maşallah allah kaza bela vermesin..:) eğer bir sorun olsaydı mutlka söylerlerdi:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 23, 2010, 16:51:18 »
Toyota'dan Kışa Özel Bakım

Garanti kapsamındaki modellerde ücretsiz check-up* ve kontroldeki tüm parça ve işçiliklerde %10 indirim.

Garanti dışı modellerde ücretsiz check-up* ve tüm mekanik parça ve işçiliklerde %20 indirim

1 lt Toyota Orjinal Motor Yağı ücretsiz*.

Aksesuar setlerinde %15'e varan indirim.

4 adet lastik alımında, Bridgestone ve Lassa'da 50 TL değerinde Boyner hediye çeki, Michelin, Goodyear ve Pirelli'de KDV bizden.

Delphi ve Varta akülerde %15 indirim.

*Check-up; fren sistemi, amortisör, aks körükleri, devirdaim, V kayışı, kabin hava filtresi, motor hava filtresi, aydınlatma ve sinyal sistemi, soğutma suyu, kalorifer ve silecek performansı kontrollerini içermektedir. 1 lt Toyota Orjinal Motor Yağı periyodik bakım ya da yağ değişimlerinde ücretsizdir.