0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya sallaaaaaaaaaaaaaaaaa..... 337 'nin tadını çıkar bırak aş artık unut gitsin..postadan bana böyle bişey gelmedi de...almadın duymadın bilmiyorsun..memleketin işleri işte...
tebligat olarak gelmiştir. almadım duymadım bilmiyorum yemez yani.bence işubeye git. Kemal abinin dediği gibi olursa da olsun kardeşim zaten gitmeyecenmi askere en fazla balık mangal keyfinden mahrum kalırsın onuda izine gelince yada aslerlik bitiminde yaparız
nası kurtulayım aralıkta askere gidicem de bu mahkeme işi ne iş anlamadım
yazismalarla ilgili bir SIKINTI bu... ben deniz astsubayiyim.. benim bir devrem var... o da deniz astsubayi tabiki de... gecenlerde de ona askere cagiran kagit gelmis... adam astsubay ama askere cagiriyor.. bizim devletimizin kontrolsuz otomatik gonderme hatalarindan biri bu.. senin yapacagin en guzel sey askerlik subene giderek durumu anlatip hatanin duzeltilmesi olacak.. kolay gelsin kardesim
Hadı bakalım sercanım mangal balıgı kacırmazsın o zaman ama su muratı durtmrk lazım bıraz
yer bellimi sercan
Ben Deniz Harp Okulu'nda öğrenciyken memlekette eve polisler gelip beni aramışlardı asker kaçağı diye. Sonra bir tatilde eve gittiğimde üzerimde uniforma ile askerlik şubesine gidip beni asker kaçağı diye arıyormuşsunuz ama ben 6 yıllık askeri öğrenciyim haberiniz olsun demiştim. Sonra bir daha arayıp sormadılar. Hadi o zamanlar bilgisayar yoktu bu devirde de mi doğru düzgün kayıt tutmuyorlar bu tuhaf.
sana en en yakın askerlik subesine git ve durum ızah et orda sana bir dilekce örnegi veriler ona gore dıolekce yaz duzelir