0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence efsane kasaların hala trafikte çok oluşu ve gayet diri oluşunun iki nedeni var birincisi efsaneler gerçekten çok saglam arabalar bir ikincisi ise .alan çok zor satıyor uzun yıllar bakımlı şekilde biniyor birçok kullanıcıya sorun ya ilk sahibidir yada ikinci .mesela biz 12 yıldır kullanıyoruz.dahada satmayı düşünmüyoruz babamdan bana geçti araba ben ne kadar binerim onuda bilmiyorum ama benden sonra dayım istiyor bunu satacagın zamna bana ver diye .hani bir şarkı var sen benim eski degil eskimeyen sevgilimsin diye aynen öyle işte .
ahni hanikimde? nerde? ne zaman? nasıl?
bakınız, avatar
eyvallah sağol gözümsün,eksik olmabende senin araca bakıyorum,hiç fena değil samuraydan bi yaş küçük,siyah farlar ve celik cant ta yakısmıs hani.
bunun adı photoshop Hakkı abi Selçuk abinin arabası orjinal temiz
var kardeş adıda samuray hem de son! hehehhşşş selçuk duymasın
ne zaman masaya oturalım hakkı dayııı..sözleşmeyi yapalım..üzerini tamamlarız.. yormam dayımı...
şşşşştağva çık aradan murat,kestaneler oldu memlekete gidiyor musun?
işte ateşli bi pazarlık başladı,pek çekişmeli olcak galiba
aradan çekilemem efsaneciyim... bu e-12 bana 3 numara büyük.. abi daha bu hafta geldim kestaneler olmuş topladım ama yiyecek kadar sobada bir cibe yapmışım hobbaaaa...varya..yok böyle bişey..ama aklınızda olsun mangal yaparsak eeğr..yanımızda bir şekilde tedarik edelim mangal ateşin üzeirnde bide kestane çakarız..abi bide mantar toplamışım..ufff uff ufff..anlatmıyayım boşver....
verdim gitti senin olsun çayır mantarımı topladın yoksa?bu arada "gagak" nedir? biliyor musun?
hihiihiihhh alemsin selçuk öldüm gülmekten,burdakiler bana bakıyo bu neye gülüyo diye...evet doğru söylüyosun en büyük haki oğlan benim samuraydan 1 yaş buyuk nede olsa peeeeh.
abi ben gagak dilim olarak biliyorum yanlış mı? çayır değil abi.. gelincik mantarı ile..kıtırdak.. mantarı denilen mantar..çayırlıklara gitseydim belki çayır mantarı çıkardık meşeliklerde dolaştım ..