0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
he selcuga kalırsa mı safak karanlık?dogrudur o haki oğlanından zor vazgecer...adam direksiyonu için bile speciali kolluyo,ama kendi hakisinin orjinalini pek bozacagını sanmıyorum kardeş.
orda az cıkar...
burda efsane çok fazla var nereye baksan ondan 2 tane var
neden olduğunu düşündünmü hiç?
nidenn
bende bilmiyorum sana soruyorum ercüment
babalar önden gider,çünkü evlatlar yol bilmez....!!efsane için söylenecek son sözüm budur.....
üstad döktürüyor maşallah..
sende sağol alperensayenizde arkadasım sayenizde...
şu efsaneni elindne alayım dayı seninde..kendine bi gel.. efsane efsane diye diye..dağları taşları delicen..yaşlanıcan..
+1907bende hastayım special direksyonuna 3 kol kabak gibi kalıyor.
dur biraz gözüm dur,daha yeni kavustum bulmusken hemen kaybetmeyeyim,hem muradımı almadan ölüp gitsem daha mı iyiydi.ne güzel ya,efsane sayesinde kaynastım burayla,sizlerle kaynastım hepiniz cok saolun eksik olmayın.bu arada sırada bekleyenler var yeğen elimden almak için,bilesin!
biz napalım o zaman selçuk abi bizimki iki kollu 3 bile değil ölelimmi yani
bidakka destur.....hoba dayıııı..rajonu ters kesiyosun..sıradakiler beklesin..forumda ilk ben gördüm efsaneyi ilk ben keşfettim bakışlarındaki tazeliği isiim hakkı bile bana ait..sayılır "son samurayy" ilk benim km dibim düştü..vs vs vs uzatmayalım .. ilk yorumaları ben yaptım..ve eğer elden çıkarma niyetin olursada bir kızı 10 kişi istesede yine ben alırım.. efsane benim kaptırmam..hem otomatik her adam anlamaz otomatik dilinden..manuele benzemez tatlı dokunuşlar ister..lan ne övülecek özellikleri var sulandırmayayım dayııı şimdi..satılır falan