0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tüpde devir çevittirilmez arkadaş, benzinde basacan benzinde
kardeş valla ben ibrede gördügümü söylüyorum E200 ler felan o dönemde arakamdan gelemiyordu o kadarını iyi biliyorum .ayrıca o zaman 27 binde olan bir aracın km si ne kadar sapabilir.yanlış bilmiyorsam 5 veya 10 km sapma olabiliyor oda uçuk bir deger . 220 olsun hadi 200 olsun şu an üretilen kaç tane araba kadran tamamlayabiliyor .2006 corolla otamatik var dayı oglunda hafif megil aşşa tam gaz 181 demedi araba daha 52 binde araba .ben iddia ediyorum 212 bin km rede şu an araba lpg de kullanmak kaydı ile düz yolda hala 190 -200 ü görür
Özellikle 180'deyken OD/Off tuşuna basmayı tavsiye ederim. Hem de bir kere değil, şöyle 3-5 kere.
Otomatik corolla 2001 model vvt-i var bende düz yolda veya eğilimli yolda hiç fark etmiyo roket kapalı iken 181 de kalıyor dediğin gibi ama roketi açtığında araç vites küçülttüğü için 215 ile220 arasında 7200 devire gelip kesiciye biniyor. Benım aracımda nerden baksak 250-300Kiloda yük vardı.Yakıt biraz arttı
o dediğini OD/OFF açık iken son hızda yani 210-215 Gibi bir hızda giderken yapıcaksın ki o zaman aracın yanındaki araçla nasıl uzadığını görüceksin yani devir kesiciye 7200 e yaklaştığında 7000 devirde falan ona bas 2-3 kere araç uzuyo o zaman )
bas bas benzinde bas..açılsın bi motor sonra düple..zaten ilk 10.000km tüp takma bence
türkay abi seninle takıldığım arabayı sattık yahu tesbih filan sallıyoduk Şimdi ki 2008 15binde türkay abi tüp taktıracağız . Aman basamam ya toplam 9 cizgi var heralde . 8 cizgideydi benzin 50km gezdim bi cizgi indi hop dedim noluyo bıraktım evin önüne çektim