0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendimi nfs oyununda de araba seçer gibi hissetim... MaşallahMesutcum sanada diyecek laf bulamıyorum...
araba güzel fotolar güzel daha ne olsun ama bence arka stop değişmeli bu araca bu modifiyeye basit kaçıyor yinede zevk ve maddi mesele allah kaza bela vermesin abi
Supperrrr allah nazarlardan saklasin Mert'in de ellerine ve sanatina saglik
Çok güzel yaaa...
fotolar super..
Güzel makina, güzel fotoğraflar, kazasız cezasız günlerde kulanmanı dilerim.
Melik güzel pozlar ama kusurları var, ışık çok patlamış arkadaş F değerini biraz daha arttırıp ışığı biraz azaltsaymış daha iyi olurmuş birgün görüşüp foto çekelim dediğim gibi özelden haberleşiriz bu konuda, kazasız belasız kardeşim, seninde içinde olduğun foto favorim
herşey on numara harika...ama şu var ki..ben hala marşpiyel bakalitlerinde takılıp kalıyorum.. bu araç bağıra bağıra yeni bir çift marşpiyel..istiyor...
maşallah tarz olmuş alet
hayırdır abi neden özelden olduğu içinmi abi sadece foto çekmek için toplantı yapmıycaz ya
çok güzel olmuş, allah nazardan saklasın.
Lastiği göremiyorum nerede?Full jant kaplamış lastiği.
maşallah maşallah..Allah nazardan saklasın.. çok güzel olmuş..
motorda bi ekstra varmı melik
abi tek kelimeyle şahane,nazar deymesin güle güle gönlünce bin kardeş,nede olsa üzerinde emeğin var tadını cıkar...
Başarılı Maşallah Allah nazarlardan saklasın, kaza bela vermesin..
Çok güzel olmuş özellikle jantlar harika
melik araç harika olmuş fotolarda süper olmuş.jantların tam oturmuş bence allah kaza bela vermesin.birde senden ricam bu bagajdaki meşhur toyota amblemli stickerı nerden aldın ben bulamıyorum bir türlü.