Gönderen Konu: auris kasko yardım  (Okunma sayısı 2763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
auris kasko yardım
« : Ekim 18, 2010, 17:20:25 »
İyi akşamlar...yarın inşallah sıfır auris aracımı teslim alıyorum..kasko için aldığım plaza Toyota altın kasko önerdi ve 1.450 tl fiyat verdiler...aksa sigorta için 1.350 istiyorlar ama müşteri temsilci arkadaş ısrarla Toyota altın kasko öneriyorlar..Acilen görüş, öneri ve desteklerinizi bekliyorum...

Toyota Club Türkiye

auris kasko yardım
« : Ekim 18, 2010, 17:20:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
Ynt: auris kasko yardım
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2010, 09:10:17 »
İyi akşamlar...yarın inşallah sıfır auris aracımı teslim alıyorum..kasko için aldığım plaza Toyota altın kasko önerdi ve 1.450 tl fiyat verdiler...aksa sigorta için 1.350 istiyorlar ama müşteri temsilci arkadaş ısrarla Toyota altın kasko öneriyorlar..Acilen görüş, öneri ve desteklerinizi bekliyorum...

Ahmet bey merhabalar. Az sonra bende avensisimi teslim almaya gideceğim. Kesinlikle Toyota altın kasko yapın pişman olmayın. Bende altın kasko yaptırdım ama önceki kasko indirimimden dolayı 603 tl ye altın kasko yapıldı. Eğer sıfır altın kasko yapsaydım avensis için 1750 tl fiyat çıkarmışlardı. Dolayısıyla sıfır auris için 1450 makul bir fiyat ama araştırıp öyle karar verin yinede. Hayırlı olsun aracınız ve kazasız sürüşler diliyorum...
Herkese kazasız günler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 19, 2010, 09:23:05 »
altın kasko ile diğeri arasındaki farkı bilmek gerekiyor... içeriğinde muafiyet,maduriyet maddeleri varmı bunlar önemli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2010, 10:44:42 »
aslında altın ile gümüş arasında dağlar kadar fark yok ama nasıl olduysa (benim ilk arabam olmasıyla ilgili olabilir) altın ile gümüş pakete aynı fiyatı verdiler..poliçe örneği gelmişti mail ile bakayım tekrar da neler vardı yazayım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 19, 2010, 10:45:29 »
1-İHTİYARİ MALİ MESULİYET 55.000 TL YANİ KARŞI TARAFA ÖDENEN
2-ANAHTAR KAYIPLARI SINIRSIZDIR.
3-SENEDE BİR KERE OLMAK KAYDI İLE CAM ,FAR ,STOP ,SİNYAL LAMBALARAI HASARSIZLIGINIZI BOZMAZ
4-ARAÇ HASARLI DURUMUNDA TÜRKİYEDEKİ 61 ADET TOYOTA YETKİLİ SERVİSLERİ DIŞINDA BAŞKA BİR YERDE ARAÇ ONARILMAZ.
5-YANMA ,ÇALINMA,DEPREM ,SEL ,TERÖR HEPSİNİ KAPSAR MUHAFİYETSİZDİR ( FULL BİR SİGORTADIR )
6-YURT DIŞI TEMİNATI DAHİL.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 19, 2010, 10:58:52 »
1-İHTİYARİ MALİ MESULİYET 55.000 TL YANİ KARŞI TARAFA ÖDENEN
2-ANAHTAR KAYIPLARI SINIRSIZDIR.
3-SENEDE BİR KERE OLMAK KAYDI İLE CAM ,FAR ,STOP ,SİNYAL LAMBALARAI HASARSIZLIGINIZI BOZMAZ
4-ARAÇ HASARLI DURUMUNDA TÜRKİYEDEKİ 61 ADET TOYOTA YETKİLİ SERVİSLERİ DIŞINDA BAŞKA BİR YERDE ARAÇ ONARILMAZ.
5-YANMA ,ÇALINMA,DEPREM ,SEL ,TERÖR HEPSİNİ KAPSAR MUHAFİYETSİZDİR ( FULL BİR SİGORTADIR )
6-YURT DIŞI TEMİNATI DAHİL.

Ahmet bey bu altın mı gümüş mü benim kaskom toyota gümüş kasko içeriğini tam olarak bilmiyorum ama teminat 51000 tl idi 1150-1200 tl gibi bir rakama yaptırmıştım tam olarak fiyatı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 19, 2010, 11:01:36 »
bu altın kasko teklifi daha yaptırmadım ama cevap bekliyorlar herhalde tamam dicem...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #7 : Ekim 19, 2010, 11:20:15 »
bu altın kasko teklifi daha yaptırmadım ama cevap bekliyorlar herhalde tamam dicem...
Hayırlısı olsun işallah kullanmana gerek kalmaz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Ekim 19, 2010, 11:59:01 »
Sağolun Mahmut Bey...İnşallah gerek kalmaz ne bana ne diğer arkadaşlara..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 23, 2010, 21:29:38 »
Mahmut Bey, kötü bir tecrübe olsada tarafımdan sabittir, 10 yıldır çalıştığımız kasko firması aracı sanayi tabir edilen bir oto tamircisinde yaptırmış, bej renkli aracın içi motor yağına bulanmış vaziyette gece 11de teslim etmişlerdir, gece karanlığında belli olmayan iç döşemeler sabah gözle görününce ufak bir kriz sonrasında, kasko firmasından salon zararının tazminatını aldık.

Araçtaki hasar hafif dereceli tampon eziğiydi. Yetkili servise götüreceğiz sözü verdikten sonra böyle bir durumla karşılaştık.

Ardından Toyota Kasko'ya poliçeyi devrettik, aracın yalnızca Toyota yetkili servislerinde onarım göreceğinin garantisin verdiler.

2010 comfort extra 1.6 A/T +aksesuarlar 3 yıllık hasarsızlık indirimiyle 700 lira civarına yaptılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #10 : Ekim 23, 2010, 22:56:53 »
Mahmut Bey, kötü bir tecrübe olsada tarafımdan sabittir, 10 yıldır çalıştığımız kasko firması aracı sanayi tabir edilen bir oto tamircisinde yaptırmış, bej renkli aracın içi motor yağına bulanmış vaziyette gece 11de teslim etmişlerdir, gece karanlığında belli olmayan iç döşemeler sabah gözle görününce ufak bir kriz sonrasında, kasko firmasından salon zararının tazminatını aldık.

Araçtaki hasar hafif dereceli tampon eziğiydi. Yetkili servise götüreceğiz sözü verdikten sonra böyle bir durumla karşılaştık.

Ardından Toyota Kasko'ya poliçeyi devrettik, aracın yalnızca Toyota yetkili servislerinde onarım göreceğinin garantisin verdiler.

2010 comfort extra 1.6 A/T +aksesuarlar 3 yıllık hasarsızlık indirimiyle 700 lira civarına yaptılar.

Evet toyota için en avantajlı kasko bence toyota kasko banada aracımın hasar durumunda serviste yapılacağının garantisini verdiler.
Bu arada kasko tedbir için şart 40000-50000 tl ye aldığımız araçları öylesince bırakmak çok büyük bir risk.Kaskoyu bence herkes yaptırmalı işallah ihtıyacımız olmaz ama dediğim gibi hiç olmasa olabilecek maddi hasarlarda ah keşke demeyiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Ekim 24, 2010, 23:07:15 »
iyi akşamlar..ben daha önce düşünüyorum demiştim, düşündüm ve ben de toyota kaskonun en iyi seçenek olduğuna karar verdim ve 1.430 tlye aurise altın kasko yaptırdım..inş hayırlısı olur ve gerek kalmaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Ekim 24, 2010, 23:09:03 »
iyi akşamlar..ben daha önce düşünüyorum demiştim, düşündüm ve ben de toyota kaskonun en iyi seçenek olduğuna karar verdim ve 1.430 tlye aurise altın kasko yaptırdım..inş hayırlısı olur ve gerek kalmaz...
Hayırlı olsun dediğiniz gibi işallah  gerek kalmaz. Allah kazadan beladan korusun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Ekim 25, 2010, 00:02:52 »
Sağolun..iyi geceler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 25, 2010, 12:31:17 »
Ön camı biliyordum da, far, stop, sinyalin de senede bir defa sorgusuz sualsiz değiştirilmesi iyiymiş. Benim Anadolu Sigorta'da var mı bir bakayım.
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri