0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi akşamlar...yarın inşallah sıfır auris aracımı teslim alıyorum..kasko için aldığım plaza Toyota altın kasko önerdi ve 1.450 tl fiyat verdiler...aksa sigorta için 1.350 istiyorlar ama müşteri temsilci arkadaş ısrarla Toyota altın kasko öneriyorlar..Acilen görüş, öneri ve desteklerinizi bekliyorum...
1-İHTİYARİ MALİ MESULİYET 55.000 TL YANİ KARŞI TARAFA ÖDENEN 2-ANAHTAR KAYIPLARI SINIRSIZDIR. 3-SENEDE BİR KERE OLMAK KAYDI İLE CAM ,FAR ,STOP ,SİNYAL LAMBALARAI HASARSIZLIGINIZI BOZMAZ 4-ARAÇ HASARLI DURUMUNDA TÜRKİYEDEKİ 61 ADET TOYOTA YETKİLİ SERVİSLERİ DIŞINDA BAŞKA BİR YERDE ARAÇ ONARILMAZ. 5-YANMA ,ÇALINMA,DEPREM ,SEL ,TERÖR HEPSİNİ KAPSAR MUHAFİYETSİZDİR ( FULL BİR SİGORTADIR ) 6-YURT DIŞI TEMİNATI DAHİL.
bu altın kasko teklifi daha yaptırmadım ama cevap bekliyorlar herhalde tamam dicem...
Mahmut Bey, kötü bir tecrübe olsada tarafımdan sabittir, 10 yıldır çalıştığımız kasko firması aracı sanayi tabir edilen bir oto tamircisinde yaptırmış, bej renkli aracın içi motor yağına bulanmış vaziyette gece 11de teslim etmişlerdir, gece karanlığında belli olmayan iç döşemeler sabah gözle görününce ufak bir kriz sonrasında, kasko firmasından salon zararının tazminatını aldık.Araçtaki hasar hafif dereceli tampon eziğiydi. Yetkili servise götüreceğiz sözü verdikten sonra böyle bir durumla karşılaştık.Ardından Toyota Kasko'ya poliçeyi devrettik, aracın yalnızca Toyota yetkili servislerinde onarım göreceğinin garantisin verdiler. 2010 comfort extra 1.6 A/T +aksesuarlar 3 yıllık hasarsızlık indirimiyle 700 lira civarına yaptılar.
iyi akşamlar..ben daha önce düşünüyorum demiştim, düşündüm ve ben de toyota kaskonun en iyi seçenek olduğuna karar verdim ve 1.430 tlye aurise altın kasko yaptırdım..inş hayırlısı olur ve gerek kalmaz...