Gönderen Konu: 2004 model corolla sol benzinli 100bin bakımında değişen parçalar ve maliyeti ?  (Okunma sayısı 2191 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
arkadaşlar 2004 model corolla sol benzinli ikici el bir araç aldım. aldığımda 95bin km idi şimdi ise 98 bin km de. 100 bin bakımı geldi sayılır, bu bakımda hangi parçalar değişir, bu parçaların maliyetleri ne kadar olur... bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. bir de yağ ve polen filtrelerinin denso marka olanların orjinal olduğunu biliyorum yine aynı şekilde değişecek parçalarında orjinal markalarını da belirtirseniz memnun olurum.. şimdiden teşekkür ediyorum...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Yağ, yağ filtresi, V kayışı(Diğer bakımlardan farklı olarak bu var.) , hava filtresi ve polen filtresi kesin değişecek olan şeylerdir. +Bide Genel bakım yapılır. Yani check up yapılıp aracınızın tüm aksamlarındaki çalışmayan parçalar sıralanır. Bu genel bakımda ekstradan birşey çıkmazsa 100.000kmlik bakım ücreti alınır. Bu ücret yanlış hatırlamıyorsam sizin arabalarda 275Liraydı. Ama olurda Genel bakımda Ekstradan birşey çıkarsa Bu fiyat kabarabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
çok teşekkür ediyorum Erdem kardeşim verdiğin bilgilerden ötürü... yakın zamanda gidicem nasip olursa bakıma, gitmeden verdiğin bilgiler neticesinde ön bilgi edinmiş oldum tekrar teşekkür ederim...