40 liralık kamuya +mesaj koyup 45 lira yapınca turkcell den aveanın 500 dk 19 liralık tarifesine geçtim
ama ses kalitesi çok düştü
modaya uyup vodafondan 99*18+300 lük tarifesiyle iphone aldım...
özellikle net hızından memnunum ama bununda ses kalitesi güzel değil

bunu geçenlerde facebookta da paylaşmıştım.. turkcell, beni sövüşlemelerine izin verdiğim oldukça cafcaflı bir kutuda plaket yollamışlardı bana

bunu geçenlerde facebookta da paylaşmıştım.. turkcell, beni sövüşlemelerine izin verdiğim oldukça cafcaflı bir kutuda plaket yollamışlardı bana
abla ne yazıyor ki üstünde..?
burdan okunmuyor...
abla ne yazıyor ki üstünde..?
burdan okunmuyor...
ys işte sizi kazıklıyoruz siz de ses çıkarmıyosunuz sağolun varolun keşke herkes sizin gibi olsa türünden bişeyler
tepeye Turkcell yazmışım ama sonradan Avea'ya geçtim, şimdi ise Vodafone kullanıyorum...
Vodafone nasıl memnun musunuz? hangi tarifesine geçtiniz_?
ys işte sizi kazıklıyoruz siz de ses çıkarmıyosunuz sağolun varolun keşke herkes sizin gibi olsa türünden bişeyler 
Turkcelin söylemek isteyip söyleyemediklerinin tercüme ediyorsun sağolasın
plakette bahsettikleri ayrıcalıklı hizmetler sunmaktan mutluluk duydukları ayrıcalık ''ekstra sövüşlendiğim için'' hakettiğim ayrıcalık oluyor bu arada
vodafone ile turkcell kullanıyorum ama eli kulağindadır türkcelli kapatıp aveaya geçicem faturalı hat zengın işi oldu artık
Bimcell hakkında neler düşünüyorsunuz kullanan arkadaş varmı acaba yoksa bimcell i mi olalım
Valla abi ilk hafta birşey düşünemedim ben

internet geyiği sandım hala inanmakta güçlük çekiyorum
web sitesi bile var

numaralar kaçla başlayacak nasıl olcak bilmiyorum yakın da a101cell çıkarsa şaırmamak lazım
Bimcell hakkında neler düşünüyorsunuz kullanan arkadaş varmı acaba yoksa bimcell i mi olalım 
ilk duyduğumda,
le cola, le bira, le rakı gibi muzip bir geyik diye düşünmüştüm. Meğerse doğruymuş.
le bimcell ( lö bimsel )

avea + turkcell tek telefonda kullanıyorum.
Avea'nın yeni nesil tarifeleri oldukça cazip geliyor. Turkcell'den Avea'ya geçmeyi düşünür oldum bu aralar.
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşım varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Turkcell'den sonra Avea'da herhangi bir olumsuzluk yaşanıyor mudur?
Avea'nın yeni nesil tarifeleri oldukça cazip geliyor. Turkcell'den Avea'ya geçmeyi düşünür oldum bu aralar.
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşım varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Turkcell'den sonra Avea'da herhangi bir olumsuzluk yaşanıyor mudur?
Ergün Bey turkcell de avea da kullandım. Şu an avea kullanmaktayım 2500 dk avealılar 500 dk her yöne ve 1 gb internet için 35 tl ödüyorum. Oldukça memnunum. İnternet paketi yoğun kullanımıma rağmen yeterli. Bunu deneyebilirsiniz. Her yöne kamuydu sanırım adı ( Uzun zaman önce geçtiğim için unutmuşta olabilirim)
Avea denen "İletişim Devi"ne 4 ay içerisinde 1.100tl gibi uçuk bir rakam ödedim sebebine gelince ben istemediğim halde tarife değişikliği yapılmış internet paketi yüklenmiş bir ay baktım 320tl geldi, bidahaki ay baktım 400tl geldi fatura açıklamasına bakıldığında her şey karmakarışık... tarifeyi 35tl sabit diye veriyolar sonra bilgin dışında tarife değişkliği yapılıyo.. Garip..
Şimdi ise vodafone kullanıyorum 4 ay oldu gayet memnunum...
Selamlar arkadaslar. Tek tereddüt ettigim nokta Avea'nın internet hızı. Turkcell'e göre çok yavaş diye duydum. Avea'nın internetini kullanan arkadaslarım herhangi bir problem yasıyorlar mı acaba?
Valla Ergünüm ben aveanın 19tl lik genç paketini kullanıyorum hat değiştirdiğin taktirde kullanabiliyorsun.... 19TL= 500dk heryöne + 2000 tüm taraftar hatlara +1gb internet çok uygun.... Ayrıca internetide gayet iyi....