kullandığınız operatörden memnunmusunuz arkadaşlar peki?
bende hem turkcell faturalı ve kontürlü hemde avea faturalı var turkcell biraz tuzlu geliyor avea daha uygun ve kapsama alanıda turkcell kadar iyi devamlı avea'm açık
şirket hattım turkcell şahsi hattımda avea...ikisindende memnunum...geçinip gidiyoruz
şaşmaz,turkcell tabiki 15 senedir aynı hat
ne kadar da tüm operatorlere sınırsız,o operatöre 5 dak,yok 5000 sms,yok falan yok filan kampanyalar olsa da kullanıpta memnun olmayanları,'ya bu hat heryerde cekmiyo'diyenleri cok gördüm...şahit oldum.tabi bu demek değildir ki herkes memnun değil.....
ben 2 ay öncesine kadar Türkcell kullanyordum fakat faturalar kabarık gelmeye başlayınca vodafona geçtim aslında geçmeden önce tedirgindim iyi çekmez diye ama daha çekmediği bir yeri görmedim faturam turkcelde 40-45 tl gelyordu vodafonda 1. ay 16.5 tl geldi geçen ayın faturasıda bugunlerde gelir.
Turkcell ve Avea kullanıyorum ama Vodafone'a geçip bu iki hattı kapatmayı düşünmüyor da değilim
bende hem turkcell faturalı ve kontürlü hemde avea faturalı var turkcell biraz tuzlu geliyor avea daha uygun ve kapsama alanıda turkcell kadar iyi devamlı avea'm açık
Yağız sen ankette neye oy verdin

bence ankette 2 VEYA DAHA FAZLA seçeneğide olması lazımdı
Turkcell kullanıyorum memnunum
2 seçenek var arkadaşlar 3 yapayım mı?
2 seçenek var arkadaşlar 3 yapayım mı?
3 seçenek var 4 yapayim mi demek istediniz heralde
bence de yapın çünkü 2 hatta 3 hattı birden kullanan arkadaşlarımızda olabilir
örnek Yağız arkadaşımız
yok mahmut isteyen iki kutucuğu işaretleyebilir diye yapmıştım sanırım beceremedim
3 seçenek var 4 yapayim mi demek istediniz heralde
bence de yapın çünkü 2 hatta 3 hattı birden kullanan arkadaşlarımızda olabilir
örnek Yağız arkadaşımız
yaaa aslında sonuç olarak faturalı kontürlü aynı zavazingo turkcell sonuçta
yok mahmut isteyen iki kutucuğu işaretleyebilir diye yapmıştım sanırım beceremedim 
Neyse önemli dil Osman canın saolsun
yanlız numara taşımada lider vodafone olmuş....Nasılsa
yanlız numara taşımada lider vodafone olmuş....Nasılsa 
Hakkatten ya bir tek ben vodafona oy kullanmışım
artar herhalde bence daha 7 kişi kullanmış
Turkcell kullanıyorum
Teknık olarak memnunum.
Ekonomık olarak degılım
turkcell de genel kanı ekonomik olmaması herhalde?
turkcell gold plus kullanıyorum çok da memnunum gerçi her ay 109 tl yi saymazsak