Gönderen Konu: İnternetteki fırsat siteleri...  (Okunma sayısı 2999 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
İnternetteki fırsat siteleri...
« : Ekim 14, 2010, 22:25:55 »
Bu konuda herhangi bir tecrübesi olan var mı? Markapon, şehir fırsatı, fırsat kulübü, vs. bir sürü fırsat sitesi var. Bazen bayağı hoşuma giden şeylerle karşılaşabiliyorum ama güvenemiyorum  :huh:
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

İnternetteki fırsat siteleri...
« : Ekim 14, 2010, 22:25:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: İnternetteki fırsat siteleri...
« Yanıtla #1 : Ekim 14, 2010, 22:30:28 »
gittigidiyor'u tecrübe ettim. bazen güzel şeyler olabiliyor.

gg nin sistemi; ürün özelliğini yazıyo. sen satın alıyosun parayı gg'ye ödüyosun. adam kargo bilgisini giriyo. 3 gün içinde sen kargo ulaştı bana ürün yazdığı gibi diyosun gg parayı satıcıya ödüyo. eğer oradaki gibi değilse geri gönderiyosun ürünü, paran da geri geliyo.

birde satıcıların yanında rakamlar oluyo. kaç satış yaptığı, ne kadar milletin memlun olduğu gibi. onları da incelemek baya faydalı oluyor.

diğerlerini bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 14, 2010, 22:58:12 »
markafoni gibi bazı sitelerden arada sırada arkaşalarım alışveriş yapıyor.
kız arkadaşım lacoste gözlük almıştı.
başka bir arkadaşım gelirinin bir kısmını o siteye her ay harcıyor :D
sıkıntıyla karşılaşmadık henüz :D
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2010, 23:11:28 »
Şehir Fırsatı biraz abartıyor indirim oranını, normal rakamın üstünde bir rakam söyleyip ondan indirim yaptık diyor ama yinede avantajlı alışveriş yapılabiliyor. Denedim memnun kaldım. Gittigidiyor satıcı için yazılmış yorumlara göre alışveriş yapın. Bitene kadar ya da Bitir işi gibi sitelerde bazen iyi ürünler ucuza denk gelebiliyor ama malzeme çin malı ise bir halta yaramıyor. Ürünün fiyatını araştırıp öyle yapın harcamanızı.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 14, 2010, 23:27:19 »
Ben hepsi burada.com dan 10-15 defa alışveriş yaptım ve sonuç çok güzeldi.Hem işstediklerim eksiksişz geldi,i hemde ne yazıyorsa o geldi.Mesela kızıma gitar aldım geçen hafta çok güzel ambalaj yapmışlar hemde kalite yeterli idi ...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 15, 2010, 01:02:37 »
     Alışveriş sitelerinin güvenlik altyapıları kağıt üzerinde belirli standartlara gelmiş olsa da çoğu zaman "dikkatsizlik" nedeni ile çeşitli sorunlara neden olabiliyor.Siteye sadece davet ve referans yoluyla üye olunabilen ve davet ettiğiniz arkadaşlarınızın ilk yaptıkları alışverişten sizin 10 TL’lik alışveriş kuponu kazanarak üyelik kaydını teşvik edici ticaret yapan bir sitede şifremi unuttum sayfasını ziyaret eden ve formu dolduran herkese,kendi adına üyelik davetiyesi gönderip,bu sayede üye olan ve alışveriş yapan kişiler sayesinde fazla sayıda indirim kuponu kazanarak bir sonraki yüksek meblağ içeren alışverişini bedavaya getirmek isteyen, fırsatçılar kötünün iyisi denilebilecek yöntemler arasında yer almakta.Deprem kuşağında yer alıp yaşamaya devam ettiğimiz gibi tedbirli davranarak alışverişimize devam edeceğiz.
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 15, 2010, 09:19:51 »
2007 den beri beğendiğim ürünlerde "bitenekadar" ı kullanıyorum, aldıklarımdan 4 ürünü iade/değişim için geri verdiğimde hiç bir sorun yaşamadan ve ilgiyle sorunu çözebiliyorlar(her ürün kalitesi farklı olabiliyor), bunun dışında hepsiburada ile gitti gidiyoru kullanıyorum... bunların  haricinde "sepeteindir" ile "salı pazarı" sayfalarını yakın zamandır takip ediyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 15, 2010, 09:28:54 »
pazartesi günü hepsi buradadan arabam için alış veriş yaptım...4 gün oldu halaa tedarik sürecinde diyor kargoya vermemişler :(

ama güven konusuna gelince sıkıntı olmaz ben çok alışveriş yaptım ters bişeyle karşılaşmadım...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2010, 12:37:31 »
gittigidiyor'u tecrübe ettim. bazen güzel şeyler olabiliyor.

gg nin sistemi; ürün özelliğini yazıyo. sen satın alıyosun parayı gg'ye ödüyosun. adam kargo bilgisini giriyo. 3 gün içinde sen kargo ulaştı bana ürün yazdığı gibi diyosun gg parayı satıcıya ödüyo. eğer oradaki gibi değilse geri gönderiyosun ürünü, paran da geri geliyo.

birde satıcıların yanında rakamlar oluyo. kaç satış yaptığı, ne kadar milletin memlun olduğu gibi. onları da incelemek baya faydalı oluyor.

diğerlerini bilmiyorum.
Ben hepsi burada.com dan 10-15 defa alışveriş yaptım ve sonuç çok güzeldi.Hem işstediklerim eksiksişz geldi,i hemde ne yazıyorsa o geldi.Mesela kızıma gitar aldım geçen hafta çok güzel ambalaj yapmışlar hemde kalite yeterli idi ...

Gitti gidiyor ve hepsiburada sitelerinde bir sorun yok zaten yıllardır alışveriş ediyoruz bu sitelerden. Bahsettiğim restaurant, tatil, kurs, vb. gibi konularda fırsat yaratan siteler. Genelde %50 bazen de daha fazla indirimle bir şeyler sunuyorlar. Hadi aldık diyelim bir yemek fırsatı, yanımızdakine rezil olmayalım bir de...

markafoni gibi bazı sitelerden arada sırada arkaşalarım alışveriş yapıyor.
kız arkadaşım lacoste gözlük almıştı.
başka bir arkadaşım gelirinin bir kısmını o siteye her ay harcıyor :D
sıkıntıyla karşılaşmadık henüz :D

Umarım gelirinin az bir kısmıdır :D Hayır yani bu şekilde hastalıklar bağımlılıklar var :rofl:

Şehir Fırsatı biraz abartıyor indirim oranını, normal rakamın üstünde bir rakam söyleyip ondan indirim yaptık diyor ama yinede avantajlı alışveriş yapılabiliyor. Denedim memnun kaldım. Gittigidiyor satıcı için yazılmış yorumlara göre alışveriş yapın. Bitene kadar ya da Bitir işi gibi sitelerde bazen iyi ürünler ucuza denk gelebiliyor ama malzeme çin malı ise bir halta yaramıyor. Ürünün fiyatını araştırıp öyle yapın harcamanızı.

Ali bey kesinlikle katılıyorum size, bence de şişirme fiyatlar var göz boyamak için. Sadece merak ettiğim nasıl muamele görüldüğü? Paramızla rezil olmayalım durduk yere, indiririm o mekanı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ekim 15, 2010, 12:44:50 »
     Alışveriş sitelerinin güvenlik altyapıları kağıt üzerinde belirli standartlara gelmiş olsa da çoğu zaman "dikkatsizlik" nedeni ile çeşitli sorunlara neden olabiliyor.Siteye sadece davet ve referans yoluyla üye olunabilen ve davet ettiğiniz arkadaşlarınızın ilk yaptıkları alışverişten sizin 10 TL’lik alışveriş kuponu kazanarak üyelik kaydını teşvik edici ticaret yapan bir sitede şifremi unuttum sayfasını ziyaret eden ve formu dolduran herkese,kendi adına üyelik davetiyesi gönderip,bu sayede üye olan ve alışveriş yapan kişiler sayesinde fazla sayıda indirim kuponu kazanarak bir sonraki yüksek meblağ içeren alışverişini bedavaya getirmek isteyen, fırsatçılar kötünün iyisi denilebilecek yöntemler arasında yer almakta.Deprem kuşağında yer alıp yaşamaya devam ettiğimiz gibi tedbirli davranarak alışverişimize devam edeceğiz.

Bu zamana kadar hiç önerme eylemini gerçekleştirmedim açıkçası. Güvenmediğim hakkında soru işaretlerine sahip olduğum şeyi kimseye öneremem zaten saçma da geliyor. Kaç paralık şeylere 20-30 liralara indiriyorlar. O zaman sürekli öner birilerine yaşa hayatını :)

2007 den beri beğendiğim ürünlerde "bitenekadar" ı kullanıyorum, aldıklarımdan 4 ürünü iade/değişim için geri verdiğimde hiç bir sorun yaşamadan ve ilgiyle sorunu çözebiliyorlar(her ürün kalitesi farklı olabiliyor), bunun dışında hepsiburada ile gitti gidiyoru kullanıyorum... bunların  haricinde "sepeteindir" ile "salı pazarı" sayfalarını yakın zamandır takip ediyorum...

Bitenekadarla hiç karşılaşmamıştım Muhammet abi bir bakayım ona. Dediğim gibi benim merak ettiğim ürün değil, hizmet siteleri.

pazartesi günü hepsi buradadan arabam için alış veriş yaptım...4 gün oldu halaa tedarik sürecinde diyor kargoya vermemişler :(

ama güven konusuna gelince sıkıntı olmaz ben çok alışveriş yaptım ters bişeyle karşılaşmadım...

Bazen il önemli bir etken olabiliyor gönderim sürecinde o yüzden sıkma canını gelir mutlaka. Bir de siparişinde yazan kargo şirketinin şubesini arayarak takip et. Umursamayabiliyorlar bazen ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2010, 13:15:29 »
kargoya verseler takip edecemde daha kargoya vermemiş adamlar tedarik etmeye çalışıyorlar :D :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 15, 2010, 13:24:33 »
kargoya verseler takip edecemde daha kargoya vermemiş adamlar tedarik etmeye çalışıyorlar :D :D

Tedarik mi etmeye çalışıyorlar?! Enteresanmış, içimden bir his o sipariş yalan olur diyor ama neyse bakma sen bana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Ekim 15, 2010, 15:01:12 »
markafonide gerçekten çok uygun şeyler çıkıyor arasıra hanım sürekli takip halinde biraderin hanım sürekli alışveriş yapıyor sorun çıkmadı çok şükür
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2010, 15:04:29 »
Tedarik mi etmeye çalışıyorlar?! Enteresanmış, içimden bir his o sipariş yalan olur diyor ama neyse bakma sen bana :D
8-10 parça ürünün içinde sadece bi tanesini tedarik edememişler...bende hazır olanları istedim onlar geliyor...diğerini tedarik edince yollayacaklar :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 15, 2010, 15:06:20 »
markafonide gerçekten çok uygun şeyler çıkıyor arasıra hanım sürekli takip halinde biraderin hanım sürekli alışveriş yapıyor sorun çıkmadı çok şükür

Şu markafoniye bende bir bakayım yahu =)

8-10 parça ürünün içinde sadece bi tanesini tedarik edememişler...bende hazır olanları istedim onlar geliyor...diğerini tedarik edince yollayacaklar :D

Hadi şimdiden hayırlı olsun o zaman =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 15, 2010, 15:15:25 »
nagihan,markafoni 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 15, 2010, 15:19:01 »
Basınçlı su aparatı diye sipariş verdim, sıradan düz bi boru geldi, basınç masınç yok tabi, birde geri göndermekle uğraştım, ...internete fazla güvenmeyin derim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #17 : Ekim 15, 2010, 15:31:36 »
Markafoniy ve Grupfoni'yi tavsiye ederim kimbilir kaçıncı alışverişimdir ordan  bir sorun çıkmadı  şunuda itiraf edeyim internetten alışveriş bağımlısıyım  :-[ :-[ Bir arkadaşımda Tchiboyu onere önere bıtıremıyor kampanyalarını ama benım tarzımda pek bişey satılmadıgından bakmadım hıc  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 15, 2010, 15:39:42 »
Organizasyon kademesinde görevli olduğum ''İstanbul dizayn haftası'' için Şehir fırsatı kombine bilet satışı yapıyordu, tek günlük giriş 10 tl fuar 5 gün süreli idi. Yani fuarı 5 gün boyunca gezmek isteyen kişi 50 tl ödemesi gerekiyordu, Şehir fırsatı kombine adı altında 10 tl'ye bilet satışı gerçekleştirdi, internetten alınan çıktıları ya da bilmemne kodu yazılı kağıtları ile gelenler kapılardaki standlardan otellerdeki bileklikler gibi olan bilekliklerden edinip içeriye giriş yapıyorlardı. Yalnız şöyle bir durum vardı fuar alanı max 1 2 saat süreli gezilecek cinstendi ve öğrenci  girişi 5 tl idi yani %80 indirim lafı biraz abartılı bir pazarlama taktiği haliyle,
he akşamları yapılan partilere de gelinebilirdi ama kimin ne kadar haberi vardı bilinmez :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ekim 15, 2010, 16:02:03 »
nagihan,markafoni 

Peki Hakkı abi :D

Basınçlı su aparatı diye sipariş verdim, sıradan düz bi boru geldi, basınç masınç yok tabi, birde geri göndermekle uğraştım, ...internete fazla güvenmeyin derim

Kullanım kılavuzu çıkmadı mı içinden, belki anlayamamışsınızdır.

Markafoniy ve Grupfoni'yi tavsiye ederim kimbilir kaçıncı alışverişimdir ordan  bir sorun çıkmadı  şunuda itiraf edeyim internetten alışveriş bağımlısıyım  :-[ :-[ Bir arkadaşımda Tchiboyu onere önere bıtıremıyor kampanyalarını ama benım tarzımda pek bişey satılmadıgından bakmadım hıc  :lol: :lol: :lol:

Markafoni iyi hoş bildiğin alışveriş ediyorsun muhtemelen pek sorun yaşayan yoktur ama Grupfoni gibi siteler hizmet sunuyorlar (yeme-içme, konser, kurs, spor, zayıflama, tatil, vb.) Bu hizmetleri nasıl yapıyorlar acaba onu merak ediyorum. Fırsatçı muamelesi gösteriyorlarsa gideceğimiz mekanlar bir manası yok yani indirimin falan. Grupfoninin hangi fırsatını satın aldın?

Organizasyon kademesinde görevli olduğum ''İstanbul dizayn haftası'' için Şehir fırsatı kombine bilet satışı yapıyordu, tek günlük giriş 10 tl fuar 5 gün süreli idi. Yani fuarı 5 gün boyunca gezmek isteyen kişi 50 tl ödemesi gerekiyordu, Şehir fırsatı kombine adı altında 10 tl'ye bilet satışı gerçekleştirdi, internetten alınan çıktıları ya da bilmemne kodu yazılı kağıtları ile gelenler kapılardaki standlardan otellerdeki bileklikler gibi olan bilekliklerden edinip içeriye giriş yapıyorlardı. Yalnız şöyle bir durum vardı fuar alanı max 1 2 saat süreli gezilecek cinstendi ve öğrenci  girişi 5 tl idi yani %80 indirim lafı biraz abartılı bir pazarlama taktiği haliyle,
he akşamları yapılan partilere de gelinebilirdi ama kimin ne kadar haberi vardı bilinmez :)

Mubalağa her yerde ;)