Gönderen Konu: Araç monitörü  (Okunma sayısı 2202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Araç monitörü
« : Ekim 14, 2010, 21:59:06 »
Arkadaşlar yaklaşık 3 saattir arıyorum fakat bir sonuç alamadım.Bana arabada kızım için kafalık yerine bağlayabileceğim(kafalık tipi olmayacak ama),ortalıkta kablo dolaşmayacak,seyyar tip,usb den film izleyebileceği uygun bir monitör arıyorum.Uydurma aparatlar tarafımdan yapılıp tutturabileceğim bir şeyde olabilir bilen kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum double din alıcam oda arka taraf için bir işe yaramayacak o yüzden bağımsız bir şey daha uygun olur.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Toyota Club Türkiye

Araç monitörü
« : Ekim 14, 2010, 21:59:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç monitörü
« Yanıtla #1 : Ekim 14, 2010, 23:48:39 »
portatif dvd player işinize yarar. Dışardan laptop a benziyor çocuk izler sonra kitap gibi kaptıp arka koltuga koyar.Araç çakmağından elektirk alır yada pil kullanırısnız.
Ben necvox multimedia system aldım.Kızım arkada ortada oturup kemerini takıyor ve öyle izliyor.:Ha barby winx filan dinlemekten gına geldi ama her sabah okula kadar çekmek zorundayım :)))))))

benim aldığım DVA-9802HD aratın bi incelyin  izmit entegre elektronik te bir şeyler var size göre orayada bir bakın
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2010, 10:42:18 »
Dealextreme'e bakın. Çok çeşitli ve ucuz cihazlar var.
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ekim 15, 2010, 15:10:44 »
En son çare o olacak her halde Mehmet bey ama onu bir şekilde kafalığa monte etmem lazım kızım 3 yaşında oyuncak olur elinde yoksa int.den animasyon filmler indiriyorum onları seyreder birde kulaklık taktık mı tamam koltuğunda oturup seyretsin yoksa çekilmez kayumudur nedir nereden çıktıysa entegrenin sahibi kuzenimin arkadaşı tanıyorum gerçi o devretmiş sanayide dükkan açmış perşembe pazarının köşede elektronik dükkanımız varken alışveriş yapıyorduk.
Dealextreme'e bakın. Çok çeşitli ve ucuz cihazlar var.
yabancı sitelerde çeşit çokta alışveriş yapmadım hiç nasıl olur nasıl biter bilmiyorum birazda güven meselesi var tabi bakalım artık yapıcaz bir şeyler
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2010, 15:13:52 »
Sony, hem kafalığa takılabilen hemde portatif olarak kullanılabilen bi model geliştirmiş ama alt yazıda türkçe desteği yok, genede araştırmanızda yarar var, Sony sonuçta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ekim 16, 2010, 13:52:59 »
kemal bey sizde benim gibi sony cisiniz heralde ne olursa olsun sony

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 17, 2010, 01:38:54 »
Ben bir ara kullanmıştım. Dijital fotoğraf çerçevesi. Koltuk başlığına da monte etmiştim. Ama kablolarını gizlemek size  kalıyor. Usb, sd kart desteğiyi AV çıkışı ve kulaklık çıkışı  vardı. Usbden film, müzik ve jpeg  resim desteği  vardı. Fiyatlarıda portatif dvd playerlere  oranla oldukça uygundur. Ben opet kampanyası dahilinde para vermeden almıştım aşağıdaki ürünü. 220 volt için adaptörü vardı, alt yazı desteği vardı. 5-6 ay kullandım hiç problemsiz. Hata ses çıkışını aracımın ses sistemine  bağlayarak sanki sinema tadında film seslerini alabiliyordum. Daha ucuzlarını bulabilirsiniz. Örnek olması açısından inceleyebilirsiniz. http://www.binbircesit.com/store/ProductDetails.aspx?productid=99837

1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Ekim 17, 2010, 15:27:26 »
İlginiz için teşekkür ederim böyle bir şey alsam hanım evden dışarı çıkartmaz.:)hem navigasyon olarak kullanabileceğim hemde film seyrede bileceğim bazı cihazlar var onları inceliyorum.Fakat onlarında farklı harita programları mevcut onuda çözersen bu hafta içinde almayı planlıyorum.5" ve 7" ekranları var artık bir aparatla başlığa bağlıcaz.