0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu makyajlılar daha güzel normallerinden bence
Bide bişey dikkatimi çekti resimdeki araç comfort dikkat ederseniz kapı camlarının çerçevesi gövde renginde benim comfort extrada siyah acaba elegantta siyah mı gövde renginde mi ?
Ercüment sadece dikkatimi çekti merak ettim benim aracım comgort extra resimdeki araç comfort elegantta nasıl diye merak ettim ama büyük ihtimal siyahtır çünkü benim 2009 elegantta siyahtı bak aşağıya resimleri katim sende görürsün.beyaz olan comfort extrasiyah olan elegantUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
seninkinde nikelaj var yada krom onda plastik gibi doğrumudur
Ercüment ikiside benim yalnız sıyahı beyazı alırken sattık siyah makyajsız kasa olduğu için onlarda krom cam çıtaları yok.makyajlı kasalradada comfort hariç diğier iki donanım seçeneğindede var
Bıde şu var makyajlı kasayı hala sevemedım iyiki makyajsız almısım
Taylan bende makyajsız kasanın siyahı vardı bence makyajlı kasa arka stoplar hariç daha iyi özellikle makyajsız kasanın arka tampondaki reflektörlerinden çok gıcık alıyordum onu düzeltmeleri çok iyi olmuş.sonuçta ikisi toyota ikiside birbirinden güzel Allah kaza bela vermesin.
Hadi hadi Taylanım sende seviyorsun bunu sende biliyorsunnnn
Tamam tamam kavga etmeyin haklısınız en iyisi zze112
Tampondakı reflektörlerın hıc birisini sevmıyorum ne benım yuvarlakları nede sızın dıkdortgenlerı Sevemedım sevmıyorum sevmıcem Buda kendıne pay cıkarıyor aradan