0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Erkan bey madem yakıtı düşünyorsunuz alırken niye dizel almadınız ben herzaman lpg ye karşıyım sonuçta araç benzin ile çalışacak şekilde üretilmiş kim ne derse desin az veya çok onu bilemem lpg aracın motoruna zarar verir.hele ki takan usta işin ehli bir usta değilse.
erkan bey 1.6 olan toyotalar bana göre güzel kullanırsan uzun yolda çok az yakıyor.ama şehir içinde bence fazla yakıyor, taktıranlara soruyorum nasıl lpg diye kimsenin bir şikayetini görmedim hatta beklemen bile hata diyorlar.
teşekürler ... bulundkiuğum yerde mazot güvenilmez birazda arada farktan malüm memurluk saygılar
sağolun mahmut bey
teşekürler mustafa bey tabi sizde herkes gibi atiker taktırma dersiniz...
arkadaşlar yeni corolla aldım 1.6 yakıt konusunda bir bilgim yok . orjinal hali kalsa ekonomık olurmu lpg ne kadar işe yarar saygılar?
Mustafa bey bu benim 2. d-4d aracım inanın kullanırken daha öncehi 1.8 carisma aracımdan daha çok zevk alıyorum özelllikle yüksek tork sayesinde ara hızlanmalarda ve rampalarda bi ayrı zevkli turbo konusundada 100 km hızı geçtiğiniz zaman aracı söndürmeden önce 1 dakika beklerseniz hiç bir sorun yaşamassınız
evet dedim ya benimki biraz önyargı.neyse şu mmt benzinliye biraz binelimde alırız dizelini inşallah.ayrıca bugün bazı büyük şirketler araçlarını lpg li çıkarıyor ben birazda bunları görerek lpg taktırılabilir diyorum kendinize iyi bakın mamut bey saygılar.
Mustafa abi senin düşüncenede saygım sonsuz bende dizel almadan önce tedirgin olmuştum acaba benzinlinin zevkini performansını konforunu verecek mi diye ama aldıktan sonra gördüm ki hiçte tedirgin olmaya gerek yok çünkü hepsini fazlasıyla veriyor tabiki benzinlinin yeri ayrı dizelin yeri ayrı ikisininde birbirine göre artı ve eksileri var neyse ben lafı fazla uzatmayim işallah birgün dizel bir araca sahip olursunuz onunda zevkini yaşarsınız aracınızı güzel günlerde kazasız belasız kullanmak dileğiyle kendinize iyi bakın. Saygılar...
tamam birgün dizel alırsam geçerken uğrarım yanına heryıl osmaniyeye gitmek için geçiyorum oradan, kardeşim.