Gönderen Konu: toyota runx TRD yorumlar...  (Okunma sayısı 8492 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota runx TRD yorumlar...
« Yanıtla #40 : Ekim 20, 2010, 19:25:35 »
illa ki her modifiye tutkunu değil abi sadece hani bukadarını düşünülmez genelde ki bu benim düşüncem..sabahtan akşama kadar  sanayiideyım çoğu zaman ama daha bi tane bunu düşünen duymadım görmedim kaldıki kendi servisimiz birçok müşteriyide tanırım az çok...:) valla sercan o senin düşüncen istediğini de...istersen koy ver istersen koyma ama keşke daha sakin konuşsan ;) ben sadece tecrübelerime dayanarak söyledim :)kaldiki bende istemem tabi ki çevre kirliliğine sebep olacak şeyleri bilerek yapmak ama bunlar çok sonradan düşünülen hatta çoğu zaman düşünülmeyen şeyler...

necaticim sen beni yanlış anlamışsın yani koy ver derken napalım milllet yapıyorsa ya bizde yapalım bişe olmaz mantığı yani boş ver gitsin anlamında ama neticede dünya evren bizim nefes aldığımız yer çoluğumuz çocuğumuz olucak onlarda bu durumumu yaşasın ben bunu düşünmeliyim çünkü zararını fazlasıyla bizler göreceğiz
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 20, 2010, 19:25:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
  • Araç: Starlet
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #41 : Ekim 20, 2010, 19:45:13 »
Açıkcası adaşıma pek katılmıyorum. tamam egsoz emisyonu önemli. Doğayı kirletmeyelim ama yolda gezen 2 Stroke motorlar, kamyonet minibüsler vs ler üzerine düşeni yapmazken bir darbede biz vuruyoruz belki.. 1 Katalizatorun iptali ile araba o kadar da duman atmaz. Kaldıki bu araçları yolda günlük aile için kullanan kişi(ler) düşünmeli bunu. Ben daha çok güç elde etmek için yapabileceklerimi uyguluyorum sadece
||||  Got Boost ?  ||||  No More V-TEC !  ||||