0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halil arka stopları 225 TL ye aldım TR den, jant olarak sarı 6 kollu jant öneririm beyaza acayip yakışıyor Melikin dediği gibi bunu mutlaka düşün Sercan ve Özkan sizede iltifatlarınız için çok teşekkür ederim Melik kardeşim seninle yan yana gelip bi sohpet etmek birde araçları aynı karede güzel bikaç foto çekmek istiyorum
hemde katalizör iptalinin çevreye olan zararı büyük yanlışmıyım mesut abi
hiçbir modifiye hastasının çevreye zararı düşüneceğini hiççç sanmıyorum zaten düşünse lastik yakmaz
Kıbrısta VVTL-I Makinaya Kısaca L-I denir. Sokak ağzında da Vtec diye geçer. 6bin de patladığı için.. Arkadaşın bu araca sahip olması bu kadar zor değil bence
) VVTL-İ bildiğiniz gibi 1.8 dir ve 6 bin devirde vtec gibi patlama yapar ben bunu ancak 4. vitese kadar deneye bildim.VVT-i dan farkı olduğu için biz buna kısaca L-İ diyoruz.ve yukarıda HKS yazmak istedim ama yanlış yazmışım...sercan arkadaşım sana katılıyorum burda katalizörün fiyatı 600 tl ve 40,000km de degişmesi gerekir görev yapabilmesi.
Evet Sercan çok haklısın zararlı gazlar direk yaşadığımız havasını soluduğumuz doğaya karışıyor.Necati ben modifiyeyi çok severim ama hiç lastik yakmam , orjinal egzozuma ve katalizörümede dokunmam
ee napalım o zaman koy ver gitsin mi diyelim ?