0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar... Toyota almak anca otuzdokuz'umda kısmet oldu ve ne yazıkk ki geç kalmışım. Aracım 2005 corolla terra 1,6 HB. Kafama takılan ise, motor ısındıktan sonra herhangi bir sebepten durduğumda vites boşta iken rolanti düşüyor ve motor ( dolayısıyla araba ) titremeye başlıyor ve stop edecekmiş gibi oluyor. sebep ne olabilir ? yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler Birde tvsiye edbileceğiniz buji marka ve modeli
Bu araçların karakteristik özelliği motoru ısıtana kadar otomatik jikle açık olur ısındıktan sonra araç otomatik olarak düşürü benzin tasarrufu için yani arabanızda bir problem yok korkmayın
benim ae101 in rolantisi motor ısınınca 0,9 ile 1 arasında duruyor sizce normal mi .
arkadaşlar, bora beyin başlığı altında kendisinin de müsadesini isteyerek ben de benzer bir soru sormak istiyorum;klima açılınca motorun devri bir anda 300devir kadar düşüyor, yani normalde 800-1000 (ısınmış halde) aralığpında iken klima açıldığı anda devir bir anda 500-600lere kadar iniyor, bu durum normal mi?
2005 model toyota corolla sol model arabamda yaklaşık 8-10 yıldır rölanti de titreme araç elektrik yüklenmesi (lamba , fan, cam ısıtma gibi ) olduğunda motor sıcakken araç kibardan gaz veriyor gibi oluyordu ardından rölantide titreme meydana geliyordu.Tamir yönünden birçok uygulama yapıldı fakat sorun hiç geçmedi.Ustanın biri şarj dinamosunun kablosunu araba çalışıyorken çıkardı arabada hiç bir sorun kalmadı.Ardından şarj dinamosunun çıkmasını üzerindeki bütün parçalar orjinal olanı ile değiştirdi.Hiç bir sorun kalmadı.