Gönderen Konu: Goodyear Effıcentgrip W aldım..  (Okunma sayısı 2058 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
Goodyear Effıcentgrip W aldım..
« : Ekim 13, 2010, 00:18:13 »
Bu gün Avensisime 4 adet 205/55/16 Goodyear Effıcentgrip W taktırdım.
Tanesi 145 TL. Altı ay vade farksız taksit yaptılar.
Öncesinde yaptığım araştırmada bu lastiklerin ıslak yol performansı,sessizliği ve yakıt tasarrufu öne çıkarılmıştı. Tesadüfen bugün Ankarada yağmur yağdığı için sıcağı sıcağına deneme imkanı buldum. Biraz da bilerek sınırları zorladım. Gerçekten çok güvenli.
Ses konusunda ise açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım. Sanki araçtan çıkan eski Dunloplar daha sessiz gibiydi.Umarım uzun vadede pişman etmez.
Ama ne olursa olsun insan arabasına yeni birşey alınca çocuk gibi mutlu oluyor  :)

Toyota Club Türkiye

Goodyear Effıcentgrip W aldım..
« : Ekim 13, 2010, 00:18:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Goodyear Effıcentgrip W aldım..
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2010, 08:58:35 »
Hayırlı olsun Dursun Bey, tecrübelerinizi bizimle paylaşmaya devam etmenizi bekleriz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2010, 09:49:15 »
hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende almayı düşünüyorum ama şimdi kışlıklarımı taktım, sanırım tercihim michelin energy saver yönünde olacak bahara doğru.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Ekim 13, 2010, 09:59:17 »
Hiç merak etmeyin ses olayı zamanla düzelecektir bende eski hondamda ilk aldığımda sesli gibi geldi michelinlerden sonra ama honda gibi bir arabada ses bariz düşmüştü.yağmur performansı gerçekten mükemmel bir lastik aynı model bir araçla yağmurlu havada bir cahillik yapıp kapışmamız sonucu virajdan ben çıktım kendisi maalesef çıkamamış bariyerlere girmişti.(kesinlikle böyle bir tecrübe yaşamayı denemeyin)yağmurdan çekinip yavaş gitmek zorunda olanlar size yol vermek zorunda kalıcaklar güvenle ve güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.benimde değiştirmeye niyetim var keseyi düzeltince bakalım üzerindeki orjinal dunloplar su kayağı yapmak için birebir ikisinide aynı fabrika çıkardığı halde bariz farklar var
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 13, 2010, 11:54:12 »
Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Beklenti yüksek olduğu için ses konusunu abartmış olabilirim.. Ama kesinlikle güvenli bir lastik . Mıchelin Energy 175 Tl idi maliyetine kıyasla iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Uzun vadede daha sağlıklı değerlendirme yapma imkanı olur ve bunları da forumda sizlerle paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2010, 12:24:34 »
V olanı daha ucuz olması lazım, bayide mi yoktu acaba? gerçi sizin fiyat da hiç fena değil
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 13, 2010, 12:56:21 »
Alper Bey, ikisini de aynı fiyata bıraktı bayi. Ama W hız performansı bakımından biraz daha iyi olduğu için tercihim bu yönde oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 20, 2010, 21:05:15 »
Goodyearher zaman iyidir.Nede olsa dünyanın en büyük lastik üreticisi.Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Ekim 20, 2010, 21:14:27 »
Goodyearher zaman iyidir.Nede olsa dünyanın en büyük lastik üreticisi.Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.
Çok teşekkürler Özdem Bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #9 : Ekim 29, 2010, 11:41:12 »
hayırlı olsun lastikleriniz.size tavsiyem lastik almadan önce www.adac.de sitesinde lastik testlerine bakıp burada birçok açıdan lastikleri karşılaştırıp puanlama yapılıyor sizin istediğiniz sessizlik daha ön plana çıkıyorsa bu yönde kararınızı vermeniz daha sağlıklı olur.aldığım tüm lastikleri bu siteden edindiğim bilgiler doğrultusunda aldım ve hiç yanılmadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2010, 12:52:16 »
bizim bu 2011 corollalarda verilen yokohama 205-55-r16 lastikler nasıl kışlık yazlık falan hangi alana giriyor ??
Ve şahsen ben  yol tutuşunu hiç sewmiyorum iyi değil düz yolda savrulma yapıyor. var mı şikayeti olan bu konuda ?
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...