0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdemcim bu kadar erken neden satılıyor bi nedeni ilaki vardır kazası değişeni araçta sorun vs gibi benim düşüncem ise almayı düşünürsen aracı baştan aşşağı göster sonra aldıktan sonra üzülme
Erdemcim burda bir arkadaş satıyordu mardinde sattımı bilmiyorum ama 2009 siyah elegance 25 binde darbe boya yok 38,500 istiyordu.D.bakır honda durmaz sıfırına 43,500 bırakıyor..Araçta 3 parçada boyas olması fiyatını çok etkiler.Bence 39,500 bu arabaya cok.2010 model yeni arabada boya ararsın darbesiz istersin.Ben olsam biraz daha çıkabilse 42, bine 2,el 2009 avensis ler var ona bak istersen.39 bini verdikten sonra sıfır araç alsın abisi.Ne 3-4 parça boyalı arabaya niyetleniyorsunuzki.ve öyle yerler boyanmış ki ön 3 parça diyor muhtemlen 2 çamurluk ve kaput.Arka çamurluık ve bagaj kapagıda boyanmış.Sanki araç 2 aracın arasında tost olmuş gibi duruyor 39 milyar ver 5 parça boyalı araba al.Git 4 bin lira daha ver jelatinini kendin sök.
Boyalı olması önemli değilde beni korkutan 8,500 kmde olması , bu araba 50.000 kmde olsa daha az tereddüt ederdim ama şimdi tırdanmı düşmüş yada kmsiylemi oynanmış diye düşünüyorum.Aracın boyasız olması için 5000 lira vermek pek mantıklı değil aslında ama kafan rahat olsun diyorsun , haklısın tuncay abi. Sıfırda düşündük aslında ama araba alındığında defalarca kaza yapıcağını bildiğimiz için zaten boyalı olan bir araba almak isiyoruz.
Defalarca kaza yapıcaksa neden 2010 honda civic alıyorsunuz ki
Kendisi istiyor kardeşim parası var alıyor , Ankara trafiğinde aracınıza kimse çarpmadan nasıl kullanabilrsiniz ki zaten , yaa bu plakadan hasar durum sorgulama mevzusu vardı ya , onu ne yazıp nereye gönderiyorduk.