Gönderen Konu: Bu araba alınır mı?  (Okunma sayısı 2230 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Bu araba alınır mı?
« : Ekim 12, 2010, 21:15:40 »
Arkadaşlar teyzeme bu arabayı almayı düşünüyoruz ama

Kmsinin Çok düşük olmasına rağmen boyanmış olması ve LPG takılmış olması bizi tereddüt ettiriyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-2010-civic-elegance-8500-km-ankara-31566224/detay

Ankarada Aracı gösterebileceğimiz iyi bir kaporta ustası tanıyan varmı?

Toyota Club Türkiye

Bu araba alınır mı?
« : Ekim 12, 2010, 21:15:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Sizce Bu Arabayı Alayımmı? (ErDeM)
« Yanıtla #1 : Ekim 12, 2010, 21:32:52 »
erdemcim bu kadar erken neden satılıyor bi nedeni ilaki vardır kazası değişeni araçta sorun vs gibi benim düşüncem ise almayı düşünürsen aracı baştan aşşağı göster sonra aldıktan sonra üzülme
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Sizce Bu Arabayı Alayımmı? (ErDeM)
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2010, 00:56:56 »
erdemcim bu kadar erken neden satılıyor bi nedeni ilaki vardır kazası değişeni araçta sorun vs gibi benim düşüncem ise almayı düşünürsen aracı baştan aşşağı göster sonra aldıktan sonra üzülme
Araç sahibi erken satmasıyla ilgili neden belirtiyor ama tabiiki çelişkili bir durum , dediğin gibi araca iyice baktırmamız gerek abi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu araba nasıl sizce?
« Yanıtla #3 : Ekim 13, 2010, 01:24:43 »
Erdemcim burda bir arkadaş satıyordu mardinde sattımı bilmiyorum ama 2009 siyah elegance 25 binde darbe boya yok 38,500 istiyordu.D.bakır honda durmaz sıfırına 43,500 bırakıyor..Araçta 3 parçada boyas olması fiyatını çok etkiler.Bence 39,500 bu arabaya cok.2010 model yeni arabada boya ararsın darbesiz istersin.Ben olsam biraz daha çıkabilse 42, bine 2,el 2009 avensis ler var ona bak istersen.39 bini verdikten sonra sıfır araç alsın abisi.Ne 3-4 parça boyalı arabaya niyetleniyorsunuzki.ve öyle yerler boyanmış ki ön 3 parça diyor muhtemlen  2 çamurluk ve kaput.Arka çamurluık ve bagaj kapagıda boyanmış.Sanki araç 2 aracın arasında tost olmuş gibi duruyor  :alkis: :alkis: 39 milyar ver 5 parça boyalı araba al.Git 4 bin lira daha ver jelatinini kendin sök.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 13, 2010, 09:28:38 »
araba güzel ama 8500km'de bu kadar boya biraz fazla, hiçbir ustaya göstermeyin yetkili servise götürün expertizini çıkarsınlar geçen sene 180TL'ydi a-dan z-ye herşeyini söylüyorlar.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2010, 14:46:47 »
Erdemcim burda bir arkadaş satıyordu mardinde sattımı bilmiyorum ama 2009 siyah elegance 25 binde darbe boya yok 38,500 istiyordu.D.bakır honda durmaz sıfırına 43,500 bırakıyor..Araçta 3 parçada boyas olması fiyatını çok etkiler.Bence 39,500 bu arabaya cok.2010 model yeni arabada boya ararsın darbesiz istersin.Ben olsam biraz daha çıkabilse 42, bine 2,el 2009 avensis ler var ona bak istersen.39 bini verdikten sonra sıfır araç alsın abisi.Ne 3-4 parça boyalı arabaya niyetleniyorsunuzki.ve öyle yerler boyanmış ki ön 3 parça diyor muhtemlen  2 çamurluk ve kaput.Arka çamurluık ve bagaj kapagıda boyanmış.Sanki araç 2 aracın arasında tost olmuş gibi duruyor  :alkis: :alkis: 39 milyar ver 5 parça boyalı araba al.Git 4 bin lira daha ver jelatinini kendin sök.
Boyalı olması önemli değilde beni korkutan 8,500 kmde olması , bu araba 50.000 kmde olsa daha az tereddüt ederdim ama şimdi tırdanmı düşmüş yada kmsiylemi oynanmış diye düşünüyorum.
Aracın boyasız olması için 5000 lira vermek pek mantıklı değil aslında ama kafan rahat olsun diyorsun , haklısın tuncay abi. Sıfırda düşündük aslında ama araba alındığında defalarca kaza yapıcağını bildiğimiz için zaten boyalı olan bir araba almak isiyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Ynt: Bu araba alınır mı?
« Yanıtla #6 : Ekim 13, 2010, 15:17:18 »
Erdemcim 3,500 lirA fazla verip sıfır alacaksın.Önceden şumu olmuş bu mu olmuş gibi şüphelerin olmayacak.Abicim bu araba boyasız darbesiz olsa anca 39,500 eder.2011 leri 43 bin lira civarıymış zaten.3,500 lira yı sen 5 parca boyasız  sıfır alıyorsun..Bu arabanın edeceği bu haliyle 36 bin lira civarı olur ..Darbesiz boyasız olsa 39 bin lirayı ver derim.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 13, 2010, 15:18:36 »
Boyalı olması önemli değilde beni korkutan 8,500 kmde olması , bu araba 50.000 kmde olsa daha az tereddüt ederdim ama şimdi tırdanmı düşmüş yada kmsiylemi oynanmış diye düşünüyorum.
Aracın boyasız olması için 5000 lira vermek pek mantıklı değil aslında ama kafan rahat olsun diyorsun , haklısın tuncay abi. Sıfırda düşündük aslında ama araba alındığında defalarca kaza yapıcağını bildiğimiz için zaten boyalı olan bir araba almak isiyoruz.

Defalarca kaza yapıcaksa neden 2010 honda civic alıyorsunuz ki ???
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 13, 2010, 15:23:43 »
Defalarca kaza yapıcaksa neden 2010 honda civic alıyorsunuz ki ???
Kendisi istiyor kardeşim parası var alıyor , Ankara trafiğinde aracınıza kimse çarpmadan nasıl kullanabilrsiniz ki zaten , yaa bu plakadan hasar durum sorgulama mevzusu vardı ya , onu ne yazıp nereye gönderiyorduk.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 13, 2010, 15:26:58 »
Kendisi istiyor kardeşim parası var alıyor , Ankara trafiğinde aracınıza kimse çarpmadan nasıl kullanabilrsiniz ki zaten , yaa bu plakadan hasar durum sorgulama mevzusu vardı ya , onu ne yazıp nereye gönderiyorduk.

hmm peki dicek bişi yok :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2010, 15:33:07 »
Turkcell'in TRAMER'le ortak böyle bir hizmeti var. HASAR yazıp boşluk bırakarak plakayı yazdıktan sonra 5664 e mesaj çekiyorsunuz. Yaklaşık 3 tl..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 13, 2010, 22:22:46 »
Bugün arabaya baktırdık , Tuncay abinin dediği gibi araç son kazasında iki aracın arasında tost olmuş önden radyatöre kadar ilerleyen bir hasar varmış , dolayısı ile aracı almaktan vazgeçtik.

+

Tuncay abiye ilgisi ve tavsiyesi için helalinden bir alkış veriyorum. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ekim 13, 2010, 22:31:42 »
uvvv arada kalmış  :D :D :D :D :D :D ondan hayır bekleme  :P :P..39 bine araba çok kardeşim acele etme yavaş yavaş bulursuuz sabır sadece..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #13 : Kasım 20, 2010, 23:49:05 »
ben tavisye etmiyorum kardeşim bu araca o para verilmez..