0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bnm aracım 1.3 98 xe corolla.. aracın 2. sahibiyim ve aldığımda düzenli olarak bakımını toyota yetkili servisinde yaptırdım. 6 yıldır bende . aracım 167.000 i devirmek üzere . merak ettiğim motor deviri zamanı gelmiş midir. o kadar masrafa girmek istemiyorum ama aracım akımlı . yorumlarınız teşekkürler [/quote]Kaan Bey, sizin soru "Yaşayacak mıyım doktor bey?" tadında olmuş Fakat doktorun elinde ne röntgen var, ne MR, ne de analiz sonuçları. Neyse, naçizane tavisyem arabanın yürüyen aksamını ciddi bir şekilde kontrol ettirmeniz olacaktır. Eğer herhangi bir sorun yoksa bence içiniz rahat etmeli. Kaporta zaten gözünüzün önünde. Toyota motorlarının da yağ eksiltme dışında sürekli masraf çıkartan kronik bir sorununu pek duymadım. Bu arada dün Renault'un 3000 Euro'lük kullan-at türü bir otomobil geliştirmek üzere olduğunu okudum. Bu da orta vadede sizin için alternatif bir çözüm olabilir.
bence aracınızı nasıl kullandığınaza bakımına bağlı[/quote]+1Katılıyorum
bnm aracım 1.3 98 xe corolla.. aracın 2. sahibiyim ve aldığımda düzenli olarak bakımını toyota yetkili servisinde yaptırdım. 6 yıldır bende . aracım 167.000 i devirmek üzere . merak ettiğim motor deviri zamanı gelmiş midir. o kadar masrafa girmek istemiyorum ama aracım akımlı . yorumlarınız teşekkürler [/quote]Bakımı düzenli yapılmışsa arabadan sıkılana kadar devam edilmeli. Ömürlük bu araçlar.