0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mahmut abı us tuning kopru basının ordakımıydı ?kopruyu gecınce sagda kalıyor hanı ??1.33 corollaya yaptrsam + sı olur mu??
ben bile bilmiyorum bak adam nerelerden biliyor mahmut
demii
US Tuning, Barajyolu'nda Mahmut, n'aptın sen köprübaşı falan Ahmet Bey, US Tuning'e gitmeden önce sizi Tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz
Tamer chip tuning daha çok turbo araçlarda etki gösteryor senin araç atmosferik heralde ve 1.33 ondan pek fazla etki göstermez bence yaptırmaya deymez.tam olarak yerini bilmiyorum sadece ismini arkadaşlardan duymuştum.bide sen çanakkaledesin köprü başını nereden bilyorsun
arkadaşlar merhaba chiptunin uygulamasını yapan birkaçyer var ama benim bildiğim hem dyno hemde chiptuning bir arada olan biryer var oda reşatbeyde fourtuning adında biryer ben gitmedim ama bir arkadaşım 2006 focus dizel 109 luk aracını yaptırdı şuan araç 132 bg oldu
aslında bene ordan bilgi aldım kendi aracımla ilgili yakıt tasarrufu için (hilux) benim araca olmuyormuş şuanda 1.4 araçlarda uyguluyorlarmış..
Ok Mehmet bey ben şuan düşünmüyorum ama aracın garantisi bitsin belki olabilir öğrendiğim iyi oldu bilgilendirdiğin için teşekkürler.bide profiline yaş bilgini eklersen sevinirim bir birimize nasıl hitab edeceğimizi biliriz.
ok sanırım düzelettim