Gönderen Konu: triger kayışı  (Okunma sayısı 1338 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
triger kayışı
« : Ekim 11, 2010, 17:52:09 »
selam,1997 2.0 GLİ carina aldım.Aracım 110.000 km de LPG li.Aracı aldıgım kişi triger kayışını değiştirmediğini söyledi.Bu araçların triger kayışlarının kaçbinde değişeceğini ve daha başka nerelerinin bakıma ihtiyacı olabileceğini,hangi motor yağlarından konulacağını ve fiyatları hakkında bilgilerinizi bekliyor vereceğiniz bilgi ve yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

triger kayışı
« : Ekim 11, 2010, 17:52:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: triger kayışı
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2010, 19:37:35 »
Bir an önce triger kayışını değiştirin ;)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2010, 20:16:20 »
Su andan ıtıbaren yapacak oldugun her bır kılometreyı sadece servıse gıtmek ıcın sarf etmekten baska bır tavsıyem olamaz
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 11, 2010, 21:45:10 »
Ben 105.000 km.de ustaya götürdüm trigeri değiştir diye, söktü baktı sıfır gibi duruyor diye değiştirmeyelim dedi. Ne kadar ısrar ettiysem de değiştirmedi usta, gerek yok dedi.. Parçacıdan yenisini aldı geldi gösterdi bana gerçekten de sıfır gibiydi.( Usta tanıdık olmasa değiştirir parayı alırdı bence) kırk dakikada söktü taktı.Yani mutlaka baktırmakta fayda var, değişmiyecekse de bunu bir bilirkişinin söylemesinde fayda var. Bu arada benim araç 97 corolla..
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2010, 23:33:37 »
Ben 105.000 km.de ustaya götürdüm trigeri değiştir diye, söktü baktı sıfır gibi duruyor diye değiştirmeyelim dedi. Ne kadar ısrar ettiysem de değiştirmedi usta, gerek yok dedi.. Parçacıdan yenisini aldı geldi gösterdi bana gerçekten de sıfır gibiydi.( Usta tanıdık olmasa değiştirir parayı alırdı bence) kırk dakikada söktü taktı.Yani mutlaka baktırmakta fayda var, değişmiyecekse de bunu bir bilirkişinin söylemesinde fayda var. Bu arada benim araç 97 corolla..
Usta yanlış yapmış Söktükten sonra değişmeliydi. Kardeşimede aynısını yaptılar 3 gün sonra gece 12 de yolda kaldık. Çekici parça semeriyle sekseni buldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 12, 2010, 00:12:36 »
Valla bizimki 110.000 km.yi geçti, (yıllık izine gittim geldim) ben bir sorun çıkacağını zannetmiyorum ama bir yandan da tırsıyorum, bu yüzden değiştireceğim..
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona