Gönderen Konu: Hoşçakalın.  (Okunma sayısı 1486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Hoşçakalın.
« : Ekim 11, 2010, 00:03:58 »
Bir yılı aşkın süredir,TCT sitesini ilgi ile takip ettim.Paylaşımları zevkle izledim.Örnek bir site olduğuna karar verdim.Amacım ilk kez bindiğim Toyota marka aracım hakkında bilgiler toplamak,Toyota sevenlerin sitesinde olmanın ayrıcalığını yaşamaktı.Arabamı daha çok sevmekti.Uzun bir süre böyle idi.Siteyi ve arkadaşlarımı bağımlı gibi takip ediyordum.Bundan sonra edemeyeceğim.Sitenin üyesi arttıkça,muhabbet ortamı bozuldu.Saygı ve hoşgörü yok oldu.(Bana göre)Yorum yazmaya korkar olduk.Siteye girmem olur biter diyemedim.Kırdığım insanlar varsa hakkınızı helal edin.Değerli site yöneticilerinden üyeliğimi silmelerini,eğer mümkün ise paylaşım ve yorumlarımı yok saymalarını rica ediyorum.

Toyota Club Türkiye

Hoşçakalın.
« : Ekim 11, 2010, 00:03:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Hoşçakalın.
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2010, 00:06:39 »
Ne diyelim hayırlısı  kararınızı vermişsiniz.Allah yolunuz acık etsin.Başarılar  :alkis: :alkis: :alkis:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2010, 00:13:09 »
Bir yılı aşkın süredir,TCT sitesini ilgi ile takip ettim.Paylaşımları zevkle izledim.Örnek bir site olduğuna karar verdim.Amacım ilk kez bindiğim Toyota marka aracım hakkında bilgiler toplamak,Toyota sevenlerin sitesinde olmanın ayrıcalığını yaşamaktı.Arabamı daha çok sevmekti.Uzun bir süre böyle idi.Siteyi ve arkadaşlarımı bağımlı gibi takip ediyordum.Bundan sonra edemeyeceğim.Sitenin üyesi arttıkça,muhabbet ortamı bozuldu.Saygı ve hoşgörü yok oldu.(Bana göre)Yorum yazmaya korkar olduk.Siteye girmem olur biter diyemedim.Kırdığım insanlar varsa hakkınızı helal edin.Değerli site yöneticilerinden üyeliğimi silmelerini,eğer mümkün ise paylaşım ve yorumlarımı yok saymalarını rica ediyorum.
yapma be Hakan abi arasıra böyle kırgınlıklar olur ama zamanla düzelir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 11, 2010, 01:38:58 »
hakan abi kardeş değil miyiz biz kalıcı üyeleriz varsa kurallara aykırı birşey onu düzeltelim hakan abicim . Böyle kacarak ne hallolmuş.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2010, 05:09:08 »
Siz bir yıldan bahsediyorsunuz, ben 8 yıldan... Yıllar geçtikçe muhabbet daha kötüye gitti doğruya doğru... Ama gördüğünüz gibi ben de geri döndüm ve size bu mesajı atıyorum artık yönetimden biri bile olmasam da :)
Buyrun derdinizi söyleyin! Sizin derdiniz benim derdimdir... O kişilerin başına çullanmazsam bana da 'Madaratör' demesinler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 11, 2010, 09:00:37 »
Hakan Abi, buraya herkes üye olabiliyor. Kısa süredir buradayım ama reelden tehdit aldım, iftira atıldı, şahsıma hakaret edildi. Tam tersi de oldu. Dükkanıma ziyaretie geldiler, iftar davetime katıldılar, arayıp dertleştiler :). Ben bir kaç kişiye bakarak buradaki güzel insanlardan kopmak istemedim. Şimdi bana zulmedenler yok. Yada muhatap olmuyoruz :). ama o güzel insanlar hâla burada. Hep beraberiz :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #6 : Ekim 11, 2010, 11:48:44 »
Hakan Abi, buraya herkes üye olabiliyor. Kısa süredir buradayım ama reelden tehdit aldım, iftira atıldı, şahsıma hakaret edildi. Tam tersi de oldu. Dükkanıma ziyaretie geldiler, iftar davetime katıldılar, arayıp dertleştiler :). Ben bir kaç kişiye bakarak buradaki güzel insanlardan kopmak istemedim. Şimdi bana zulmedenler yok. Yada muhatap olmuyoruz :). ama o güzel insanlar hâla burada. Hep beraberiz :).

Tehditmi :wacko: kim abi onlar basalım mekanlarını :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 11, 2010, 11:58:06 »
Tehditmi :wacko: kim abi onlar basalım mekanlarını :)
Bitti gitti :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #8 : Ekim 11, 2010, 12:13:23 »
Sitenin üyesi arttıkça,muhabbet ortamı bozuldu.Saygı ve hoşgörü yok oldu.(Bana göre)

Buna aynen katılıyorum ama bunlar gitmenizi gerektirmez be Hakan Abi.

Ben sevmediğim kişilerin yorumunu okumuyorum, görmemezlikten geliyorum, sende öyle yap ;)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 11, 2010, 12:16:08 »

vedat abiye katılıyorum... dostluklar baki kalacaktır...diğerlerini kafanıza takmayın bence...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 11, 2010, 12:53:17 »
hakan beye bazı konularda hak vermek lazım diye düşünüyorum... bu konudaki bazı söylemlerine katılmıyor değilim ama 1-2 kişiye istinaden forum hakkında genelleme yapacak kadar sanmıyorum fakat bu konuda yapacak birşey de yok.... bazen görmemek-duymamak en güzeli...   herşeyin hayırlısı hakan bey...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #11 : Ekim 11, 2010, 13:15:04 »
Hakan bey ayrılmanıza üzüldüm ama siteye yeni üye olmuş birisi olarak benimde sonum sizinkinden farklı olmayacak görünüyor. Yolunuz açık olsun...
Herkese kazasız günler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 11, 2010, 14:10:07 »
  Çirkinlikler varsa, onları düzeltmek, güzel örnek olmak hepimizin görevidir. Yeterki güzellikleri isteyen insanlar bir arada olabilsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 11, 2010, 14:51:59 »
Hakan Bey'i tekrar aramızda görebileceğimize inanıyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 11, 2010, 14:55:08 »
Hakan Bey'i tekrar aramızda görebileceğimize inanıyorum.

bu  inancı  paylaşıyorum canım  abicim +1
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 11, 2010, 16:06:48 »
Hakan abi yapma böyle oluyor arada sorun kim veya kimlerse gereği yapılır senin gibi bir üyeyi kaybetmeyelim abicim gel boşver görmezden gel.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 13, 2010, 15:26:46 »
Abi  senin vereceğin kararı saygıyla karşılarız elbette.Ama kendini bilen düzgün abilerimizin kardeşlerimizinde aileden ayrılmasını pek istemeyiz...Dediğim gibi kararını vediysen herşeyin hayırlısı  !!!
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #17 : Ekim 13, 2010, 17:50:20 »
Kararınıza saygı duyuyorum Hakan Abi ama gitmesen olmazmı. Abilerim güzel demişler, görmezden gelmesen!