0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir yılı aşkın süredir,TCT sitesini ilgi ile takip ettim.Paylaşımları zevkle izledim.Örnek bir site olduğuna karar verdim.Amacım ilk kez bindiğim Toyota marka aracım hakkında bilgiler toplamak,Toyota sevenlerin sitesinde olmanın ayrıcalığını yaşamaktı.Arabamı daha çok sevmekti.Uzun bir süre böyle idi.Siteyi ve arkadaşlarımı bağımlı gibi takip ediyordum.Bundan sonra edemeyeceğim.Sitenin üyesi arttıkça,muhabbet ortamı bozuldu.Saygı ve hoşgörü yok oldu.(Bana göre)Yorum yazmaya korkar olduk.Siteye girmem olur biter diyemedim.Kırdığım insanlar varsa hakkınızı helal edin.Değerli site yöneticilerinden üyeliğimi silmelerini,eğer mümkün ise paylaşım ve yorumlarımı yok saymalarını rica ediyorum.
Hakan Abi, buraya herkes üye olabiliyor. Kısa süredir buradayım ama reelden tehdit aldım, iftira atıldı, şahsıma hakaret edildi. Tam tersi de oldu. Dükkanıma ziyaretie geldiler, iftar davetime katıldılar, arayıp dertleştiler . Ben bir kaç kişiye bakarak buradaki güzel insanlardan kopmak istemedim. Şimdi bana zulmedenler yok. Yada muhatap olmuyoruz . ama o güzel insanlar hâla burada. Hep beraberiz .
Tehditmi kim abi onlar basalım mekanlarını
Sitenin üyesi arttıkça,muhabbet ortamı bozuldu.Saygı ve hoşgörü yok oldu.(Bana göre)
Hakan Bey'i tekrar aramızda görebileceğimize inanıyorum.