Harun kardeş şuan bu ürün malesef benim aracımda mevcut eğer hala almadıysan bende anlatayımda vazgeç.
Ben Aurisimi navigasyonlu sipariş verdim 2 Aralıkta aracı teslim ettiler ama mevcut navigasyonlarda sıkıntı var size yeni sipariş verdik dediler ve 15 gün beklettiler.
araç bugün bana teslim edildi. Navigasyon bismillah daha ilk denememde çalışmadı. Aurislerin en güzel özelliklerinden biri hands free telefon kiti oda ben duyuyorum benim sesim karşıya gitmiyor şeklinde çalışıyor (orjinal ses sisteminde hiçbir problem yaşamadım). Televizyon hiç çalışmıyor siyah ekrandan başka birşey yok. radyo cızırtılı, aracımın alt torpidosundaki ışık sökülmüş oradan tesisat kablosu gibi çıkarılmış iki kablo var USB için, Orjinal Usb ve aux alanı çalışmıyor, DVD yi denemedim ancak Cumartesi günü ilk işim Bayiye gidip konunun çözümü için uğraşmak olacak. Anladığım kadarıyla Tüm Türkiyedede bundan başka uyan orjinal ebatlı navigasyon yok. Böyle bir araca böyle bir cihaz ayıp diyorum. Menü görüntüsü vs. bakımındanda oldukça amatör bir cihaz.
Karar Senin