Gönderen Konu: Auris e Necvox-9804HD taktırmayı düşünüyorum ama?  (Okunma sayısı 9857 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris e Necvox-9804HD taktırmayı düşünüyorum ama?
« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2010, 09:11:51 »
Emrah abi serviste 1800 se bence servise taktırın ben alırken 2000 küsürdü fiyatı.Necvox ta sorun yaşayanlar varmış bence almışken navitec alın yinede karar sizin.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2010, 09:11:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 09, 2010, 14:37:06 »
Ben zaten aracı alırken taktırdım Mahmut. Navitech için 1800 TL ödedim. Dediğim gibi cep telefonu sesinden ve radyosundan çok memnun değilim. Ama genelde DVD konser kayıtları dinliyorum ve ses kalitesi oldukça iyi. Dışarda 400 TL'ye falan bulunabileceğine ihtimal vermediğimi anlatmak istemiştim. Kastedilen ebay'de satılanlarsa şayet, garanti ve gümrük ücreti olayını da göz önünde bulundurmakta fayda var. Ben iyi bir ebay kullanıcısıyım ve şu ana kadar araba parçasından saate, gözlükten kıyafete kadar almadığım şey kalmadı. Bu tür ürünler alınması durumunda astarı yüzünden pahalıya gelir kanaatindeyim. O yüzden mantıklısı gidip serviste taktırmak diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 09, 2010, 15:27:20 »
Ben zaten aracı alırken taktırdım Mahmut. Navitech için 1800 TL ödedim. Dediğim gibi cep telefonu sesinden ve radyosundan çok memnun değilim. Ama genelde DVD konser kayıtları dinliyorum ve ses kalitesi oldukça iyi. Dışarda 400 TL'ye falan bulunabileceğine ihtimal vermediğimi anlatmak istemiştim. Kastedilen ebay'de satılanlarsa şayet, garanti ve gümrük ücreti olayını da göz önünde bulundurmakta fayda var. Ben iyi bir ebay kullanıcısıyım ve şu ana kadar araba parçasından saate, gözlükten kıyafete kadar almadığım şey kalmadı. Bu tür ürünler alınması durumunda astarı yüzünden pahalıya gelir kanaatindeyim. O yüzden mantıklısı gidip serviste taktırmak diye düşünüyorum.
Hmm anladım Emrah abi radyo ve telefon sesinden ben memnunum daha önceki aracım 2009 corollaydı onu orjinal teyiple kullanmıştım bu cihazla orjinal cihaz arasında radyo konusunda ben fark yaşamadım benimki gayet iyi çekiyor bilgin olsun.
Bu arada 1800 tl ye iyi taktırmışsın benim faturada 1800 küsür yazıyordu ama bu kdv siz hali kdv nekadar ekleniyor bilmediğim için tam fiyatını bilmiyorum ama 2100 lira civarında birşeydir heralde kdv si ile.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #23 : Aralık 17, 2010, 01:33:47 »
Harun kardeş şuan bu ürün malesef benim aracımda mevcut eğer hala almadıysan bende anlatayımda vazgeç.

Ben Aurisimi navigasyonlu sipariş verdim 2 Aralıkta aracı teslim ettiler ama mevcut navigasyonlarda sıkıntı var size yeni sipariş verdik dediler ve 15 gün beklettiler.
araç bugün bana teslim edildi. Navigasyon bismillah daha ilk denememde çalışmadı. Aurislerin en güzel özelliklerinden biri hands free telefon kiti oda ben duyuyorum benim sesim karşıya gitmiyor şeklinde çalışıyor (orjinal ses sisteminde hiçbir problem yaşamadım). Televizyon hiç çalışmıyor siyah ekrandan başka birşey yok. radyo cızırtılı, aracımın alt torpidosundaki ışık sökülmüş oradan tesisat kablosu gibi çıkarılmış iki kablo var USB için, Orjinal Usb ve aux alanı çalışmıyor, DVD yi denemedim ancak Cumartesi günü ilk işim Bayiye gidip konunun çözümü için uğraşmak olacak. Anladığım kadarıyla Tüm Türkiyedede bundan başka uyan orjinal ebatlı navigasyon yok. Böyle bir araca böyle bir cihaz ayıp diyorum. Menü görüntüsü vs. bakımındanda oldukça amatör bir cihaz.

Karar Senin
Hayat üç buçukla dört arasındadır, ya bir ömür üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...