Gönderen Konu: Auris e Necvox-9804HD taktırmayı düşünüyorum ama?  (Okunma sayısı 9906 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
arkadaşlar merhaba. ben aurisime Necvox 9804HD navigasyon taktırmayı düşünüyorum ancak bazı şüphelerim var? ve cevaplarınıza göre bu hafta içi taktıracam.sorularım şöyle:
1. bu sistemi önerirmisiniz?
2. ses kalitesi olarak önceki orjinal olan sistemden olumlu yada olumsuz bir değişiklik olucakmı? (radyo ve mp3 gibi)
3. navigasyonu nasıl ? IGO mu var ? ve güncellemesi portatif navigasyonlarda olduğu gibi pratikmi?
4. kullananlar artılarını ve eksilerini yazarsa çok sevinirim.
değerli yorumlarınızı acilen bekliyorum şimdiden çooook teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ynt: Auris e Necvox-9804HD taktırmayı düşünüyorum ama?
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2010, 22:31:32 »
Valla Harun arkadaşım biraz bilgim olsa bende birşeyler yazacağım ama olmadığı için yazamıyorum kusurabakma :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2010, 22:40:25 »
ben navitecin cihazını kullanyorum şuana kadar bir sorun çıkarmadı genel olarak memnunum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #3 : Ekim 22, 2010, 16:17:56 »
merhaba harun bey auris cihazıma sizin bahsettiğiniz seti komple kafalık ekranlarıyla beraber taktırdım 2.250 tl 2 taksıt olarak ödedim cihaz calıstıgı ilk gün navıgasyonu kitlenme yaptı toplam 14 dakıka calısıyordu sonra kendıne reset atıyordu akabınde her 4 dakıkada bır kendını yenıden başlatıyordu bu hatayı verdıkten sonra muzık setı veya dvd ye gecsende arkada navıgasyonun sesı gelmeye devam edıyordu ( navıyı kapatmama ragmen) servıse goturdugumde mıcro sd kartını degıstırdıler oldu dedıler ben tabıkıde elektronıkten anlayan bırı olarak bunun olmayacagını bılıyordum yola cıktım aynı olayı tekrarladı.

ertesı gun sokturmek ıcın servıse gıttıgımde bı kosede kahvemı yudumlarken benı görmeyen servıs mudurunun bana bu cıhazı satan kişiye burayı buyuk yazıyorum kusura bakmayın  ' BUNDAN SONRA AURİS İÇİN NAVIGASYON VAR DEMEYIN MİLLETİN DANDİK MALLARINI TAKIYORUZ SONRA SORUN CIKINCA BİZ UĞRAŞIYORUZ CİHAZ VAR AMA SORUNLU BİZ TAKARIZ GERİSİNE KARIŞMAYIZ DİYEBİLİRSİNİZ' dediğini duydum bende servıs mudurune bi zahmet benım dandık navıgasyon cıhazımı hemen sökün paramı ıade edın artık dedın ve bu lanet cıhazdan kurtuldum kesınlıkle tavsıye etmıyorum guzel gorulebılır ama sorun yasadıktan sonra bı anlamı yok asagıda gordugum eksileri yazıyorum

-tv kalıtesı kesınlıkle berbat ister sabıt ıster hareketlı olun kesınlıkle seyredemezsınız
-radyo cızırtı yapıyor 2 kere gosterdım boyle dedıler
-14 dakıkada bır kendıne reset atıyor
-aracın kendı orjınal usb sı ıptal oluyor 2 tane kabloyu torpıdoya koyuyorlar sacma bı goruntu oluyor
-dvd ve usb den fılm seyretmek zahmetlı ufak ekran
-aynı sekılde necwox kafalıkların ıkısıde ayrı telden calıyor bırının menusu dıgerıne uymuyor

kendı agzım yandıgı ıcın kımsenın agzı yansın ıstemıyorum corollo ıcın navıgasyon ve tv secenegı 10-12 adet ıken aurıs ıcın sadece 1 adet olması alınan patentle ılgılı bı sıkıntıymıs o yuzden yapamıyorlarmıs gıbı bı acıklama yapıldı bana toyotanın orjınal navıgasyonu aurıs ıcın cıkana kadar kesınlıkle taktırmayı dusunmuyorum saygılar

emre aytekin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 22, 2010, 16:23:50 »
Bende çok araştırdım.. Orjinal gibi duran teyplerin hepsi çin malıymış. Onun yerine çervece + kaliteli bir double din çok daha işe yarar..
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2010, 16:51:40 »
Başka bir başlığa da yazdım, servis bana Navitech'i önerdi. Henüz araç gelmedi ve kullanmadım, ama Navitech konusunda ısrarcıydılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2010, 21:14:08 »
Başka bir başlığa da yazdım, servis bana Navitech'i önerdi. Henüz araç gelmedi ve kullanmadım, ama Navitech konusunda ısrarcıydılar.
Ben navitecin cihazını kullanyorum gayet memnunum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım işallah bundan sonrada yaşamam naviteci tavsiye ederim. çok güzel bir cihaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 28, 2010, 21:43:37 »
Bilmiyorum Ben sizi ne yaparsınız ama Toyotadan birşey almayın Gerek yok çok para vermeye Dışarıdan bir 3.5" lik bir navi alsanız yeter. Yada bende nokia 5800 var navi yükledim bedava dünyanın yer yerini gösteriyor ve sesli kontrol ediyor suraya dön buraya git . Bence para vermeye degmez. Bunu telefondan bile kullanabilirsiniz .
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 28, 2010, 23:30:44 »
Ben navitecin cihazını kullanyorum gayet memnunum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım işallah bundan sonrada yaşamam naviteci tavsiye ederim. çok güzel bir cihaz
Bunları duyduğuma sevindim. Zira şu an ledli kapı eşiklerim ve kafalık LCD ekranlarım elimde, çelik jant, navitech ve bikaç ıvır zıvır da serviste beklemekte... Tek eksiğimiz aracın kendisi :) Ekim'in son haftası denmişti ama ses seda yok. Hayırlısı artık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #9 : Ekim 28, 2010, 23:38:46 »
Bunları duyduğuma sevindim. Zira şu an ledli kapı eşiklerim ve kafalık LCD ekranlarım elimde, çelik jant, navitech ve bikaç ıvır zıvır da serviste beklemekte... Tek eksiğimiz aracın kendisi :) Ekim'in son haftası denmişti ama ses seda yok. Hayırlısı artık...
Ledli kapı eşiklerinide serviste mi takacaklar benim bildiğim aksesuarlarda ledli kapı eşiği yok acaba siz başka yerden alıp mı taktıryorsunuz bide aracınız hayırlısıyla geldiğinde rica etsem kapı eşiklerinin resimlerini paylaşırmısınız meraklandırdınız beni :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2010, 08:30:27 »
Eşikleri bu sitede gördüm ve Melih Bey'den sipariş verdim. Servise sorduğumda "bakarız" deyip geçiştirdiler, ben orjinal ürün olmasalar da elekrtrik sisteminin garantisiyle ilgili sorun çıkartmadan taktırılabileceğini düşünüyorum. Takmazlarsa da dışarda taktırırım sanırım. Sonuçta servise sorarak kafalık tipi monitör aldım ve telefonda garantiyle ilgili kısmı özellikle sordum. Sorun olmaz dendi. Monitörle eşiklerin bir farkı olduğunu sanmıyorum. Gerçi sonradan monitörlerin Necvox olduğunu fark ettim ve bu firma Toyota ile çalışıyor ama, marka falan sormamışlardı bana. Olmaya bilirdi de yani. Kaldı ki arabam için almış olduğum Navitech'in sitesinde montajın ücretsiz olduğu yazılıyken servis "daha randımanlı" diye Pioneer'a taktırdıklarını ve 50 TL alındığını söyledi. Demek ki karşılıklı olarak birbirimizi anlayacağız ve zorluk çıkartmayacağız ;)

Elbette hayırlısıyla sorunsuzca taktırabilirsem hem eşiklerin hem de multimedya-kafalık monitörü vs.nin görüntülerini paylaşırım. Bu arada, aracında cam çitası mı var, bana mı öyle görünüyor Mahmut? Varsa tavsiye eder misin, düşündüğüm tek harici müdahale cam çitası çünkü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #11 : Ekim 29, 2010, 09:18:32 »
Aracımda cam çıtası var ama ben katırmadım makyajlı kasa corollada comfort extra ve elegantta zaten mevcut . Auriste var mı bilmiyorum eğer yoksa tavsiye ederim güzel duruyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 29, 2010, 11:57:13 »
Hadi yahu... :) Benim aracım da zaten makyajlı comfort extra, auris değil ama hiç dikkatimi çekmemişti extralarda cam çitası olduğu. Az daha netten alacaktım ben de, isabet olmuş öyleyse. Griyi pek tutmuyorum, şirket arabaları gibi duruyor ama beyazda şık olacağını düşünmüştüm. Senin araçta görünce ikna oldum. Güzel sürpriz oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #13 : Ekim 29, 2010, 13:02:47 »
Hadi yahu... :) Benim aracım da zaten makyajlı comfort extra, auris değil ama hiç dikkatimi çekmemişti extralarda cam çitası olduğu. Az daha netten alacaktım ben de, isabet olmuş öyleyse. Griyi pek tutmuyorum, şirket arabaları gibi duruyor ama beyazda şık olacağını düşünmüştüm. Senin araçta görünce ikna oldum. Güzel sürpriz oldu :)
cam çıtası piyasalarda satılanlar gibi dil ama nasıl desem cıtanın istünde şerit şeklinde krom varmış gibi ama piyasada satılanlardan daha güzel duryor aşağıdaki resimde daha belli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 29, 2010, 16:45:06 »
Evet gayet güzelmiş. Ama ben hala nasıl fark edemediğimi düşünmekteyim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #15 : Ekim 29, 2010, 17:08:02 »
Ben krom kapı kolu taktıracaktım ilk gittiğimde sölemiştim ama aracı almaya karar verdiğimde 3. gidişimdi heralde unuttum krom kapı kollarını ama 10000 bakımında taktırmayı düşünyorum onlarda çok yakışıyor özellikle mavi ve kırmızıya ama olsun ben aracım beyazda olsa taktırmayı düşünyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 06, 2010, 23:29:40 »
sayın harun kiremitçi ne oldu son durum aldınız mı kullandınızmı?almadıysanız ne yaptınız?aslında direksiyon kumandasına uygun başka doubledin'ler bulmak lazım.bu çin malı necvoxlara navitech lere bu paraları bağlamak biraz saçma geliyor.1500 tl para vercem donucak ,kalıcak kafayı yerim vallaha...ayrıca bu ürünlere tr de biçilen fiyatlardada anormallik var.adamlar aynı ürünü çinde 399 dolara satıyolar.muhtemelen servislerde takılan 2500 tl lik navigasyonlarda burdan getirtilip üzerine toyota yazılıyodur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 06, 2010, 23:59:59 »
Serviste takılanlardada navitech veya necvox yazıyor.Dışardan 400 tl ye alıyorlar burda iteliyorlar 2,500 liraya
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 07, 2010, 09:50:27 »
way bee demek toyota yazdırma zahmetinde bile bulunmayıp bide %600 kar heee...illet oluyorum bu çok kurnaz geçinen zihniyete...yok abi yok, bişey alınmaz bunlardan hatta arabada alınmaz ama seviyoruz işte japonu:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 09, 2010, 07:02:48 »
Üründen ne kadar kar ettiklerini bilmiyorum ama fiyatı 2500 TL falan değil. Pahalı olan Navitech ve serviste 1800 TL. Muhtemelen Necvox biraz daha ucuzdur. Tuncay Bey bu markaları nerde 400 TL'ye bulduğunuzu söylerseniz eve de 4-5 tane almak isterim :) Kaldı ki serviste ödediğimiz para Toyota'nın ürünün arkasında durmasını garanti ediyor. Özellikle elektronik eşyada bunun önemli bir detay olduğunu düşünüyorum.