Gönderen Konu: auris kasko ve boya koruma yardım lütfen  (Okunma sayısı 2513 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
auris kasko ve boya koruma yardım lütfen
« : Ekim 10, 2010, 10:55:12 »
10 gün içinde yeni auris comfort teslim alacağım inş...boya koruma önerirmisiniz yani çok gerekli mi...kapalı garaj yok hatta genelde sokakta açıkta kalacak...ziebart ve sonax mı ve hangi bayiler tavsiye bekliyorum.. :huh:ben bahçelievlerdeyim yakın  bir bayi olsa iyi olur...bir de toyota kasko yaptıran arkadaşlardan şikayet-tavsiye bekliyorum..daha yaptırmadım bayi toyota kasko öneriyor ama bilemiyorum...diğer sigortalardan kaskosu olanlardan tavsiye-şikayetler varsa sevinirim...

Toyota Club Türkiye

auris kasko ve boya koruma yardım lütfen
« : Ekim 10, 2010, 10:55:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
Ynt: auris kasko ve boya koruma yardım lütfen
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2010, 14:41:45 »
Kesinlikle Sonax dan uzak durun ..
Hoş olmayan sonax deneyimi yaşadım ve çevremdede tek değilim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2010, 15:41:45 »
Ahmet bey bende avensis elegant extra aldım ve birkaç güne kadar teslim alacağım. Şu an gümrük işlemleri yapılıyormuş akşama gelecek dediler. Kesinlikle boya koruması yapmanızı öneririm çünkü sıfır ilk alınırken yapmazsanız daha sonra yaparsanız elbette yine faydası olacaktır ama ilk fabrika çıkış parlaklığını bulamıyorsunuz. Daha önce 2005 corollam vardı ve sıfır almıştım. Sıfır diye ilk yıl yaptırmadım boya koruma 2. yıl yaptırdım aynı verimi alamıyorsunuz kesinlikle. Kasko olarakta toyota altın kasko yaptırdım ve kabaca 800 tl fiyat çıkardılar 55 bin tl(araç liste fiyatı+yaptırılan aksesuarların toplamı) üstünden.(%65 hasarsızlık indirimim olduğundan bu fiyata inildi yoksa 1750 tl sıfırdan yaparsanız)
Herkese kazasız günler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2010, 00:18:20 »
Yanıtlar için teşekkür ederim. Yarın toyota kasko altın-gümüş teklif geçecekler herhalde auris 40 bin tl lik araçta da 1.500 den az olmaz altın kasko. Boya koruma konusunda çok farklı şeyler okudum. Boya parlaklığından çok kuş pisliği yapışması ve boya kaldırması gibi şeylerden korktuğum için yaptırmak istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #4 : Ekim 14, 2010, 11:10:09 »
Yanıtlar için teşekkür ederim. Yarın toyota kasko altın-gümüş teklif geçecekler herhalde auris 40 bin tl lik araçta da 1.500 den az olmaz altın kasko. Boya koruma konusunda çok farklı şeyler okudum. Boya parlaklığından çok kuş pisliği yapışması ve boya kaldırması gibi şeylerden korktuğum için yaptırmak istiyorum.

Ahmet bey, boya korumanın başlıca görevlerinden birisi dediğiniz gibi kuş pisliğinden korumaktır aracı. O açıdan da hemen yaptırmanız önerilir. Auris için sanırım 1300-1400 den aşağı olmaz toyota altın kasko teklifi tabi daha önceki aracınızın kaskosundan gelecek hasarsızlık indiriminiz yoksa. Tekrar hayırlı olsun aracınız şimdiden. Güle güle kullanınız...
Herkese kazasız günler dilerim...