0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
salih bey hayırlı uğurlu olsun benden geçen ay 4 amortisörleri değiştirdim patlak olmamasına rağmen araç çökmüştü. hele sizin ki patlakmış ki en iyisini yapmışsınız fiyat gayet cazip 170 lira işçilikte iyi.
Oğuz Bey,avatarınızdaki arabanın değildir herhalde.
yok Hakan abi Oğuzun birde 97 model (yanlış hatırlamıyorsam) corollası vardı onundur heralde.
Şimdi oldu.Şok olmuştum.
yok Hakan abi Oğuzun birde 97 model (yanlış hatırlamıyorsam) corollası vardı onundur heralde. Hakan abi geçen ay değiştirmiş arabasını alalı daha bir ay olmadı arabayı almadan amartisörü değiştirebilir mi Oğuz sende biraz detay yaz yanlış anlaşılma olmasın
mahmutt kardeşim sen benden baya önce aydınlatmışsın ortalığı yaa ben daha yeni gördüm çok sağol kardeşimm aynen mahmut'un dediği gibi hakan abi gayet güzel ve doğru bilgi vermiş 97 corolla var o değişti ve de dediği gibi 1-2 ay oldu bu avatarda ki aracı alalı amortisörler orjinn yanii mahmut detayına girdim kardeşim anlaşılmıştır umarım tekrar sağol
yok be abicim daha neler o daha full orjinalinde aldığım gibi bende bide 97 corolla var xei onları değiştirdim ben 4ünü 380 liraya iş okul amaçlı kullanıyorum xei'yi.
Oğuz XEİ yi ayak arabası mı yaptın yoksa