0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başarılarının devamını diliyorum
ye murat ye tek basına ye sen anladın onu
Tööööbe tööööbeeeeee. Balık olsada yesek
muradım seni miiiss turkey mangalcı ilan ediyorum =))
bu arada arabanı işi bitmiş.aşağıda ve burnu tam gözüküyor artık arabaylşa uğraşıyorum, sallıyorlar, uzun sürüyor bahaneleri ile kaybolmazssın ortalıktan fazla askerliğede kalmadı birşeyne şanslı adamsın sen yaaaa.şu soyadın olan GÜL kimden geliyor
abi mangal yeni değil ya bayagı oldu..o arabnın resmi kazadan çok çok önceleri..abi dün itibari ile aracıma tam anlamı ile kavuştum..birazdan konu başlığıma resimleri eklicem ama ön tarafı kız gibi oldu hani... artık yardırabiliyorum..kısa mesafelerde tamponsuz farsız kullanmaktan sıkılmıştım..
ön tarafını anladıkarka taraf ne durumdaönler iyi ama arkalar ... tekarardan Allah kaza bela göstermesin kimselere
vallaha soyismimle büyük bi ihtimal ben yapmıcam gibi geliyor..amcanız cumhurbaşkanı olunca:P.... abi kulağım kesik elbet..ama benim için farketmez..3 6 9 12 15 18 sorun değil.. sayılı gün gecer..elbet biter kaderde ne varsa..artık.. ciddi bi açıklama yapıltı mı ? ilgili mercilerden bilmiyorum..ama bazı oturumları takip ediyorum..net birşey yok..
bu sabah başbakan genelkurmayın çalışmasını tamamladığını bir hafta içinde konunun masaya yatırılarak netliğe kavuşacağını anlatıyordu.bak sadece senin için takip ediyorum bu gündemi. kaç ay ayrı kalacağız senden diye