0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görmisen ne olduğunu hasan ne yaptıysa artık almış motoru kucağına orjinal vvt i değilmiş zaten yarı 4 afe miş yada ercünün taktiğini kullanıp saf alkolü fazla kaçırmış
Murat paylaşım için teşekkürler
Murat motor yağsızmı kalmış?nasıl yatak sarmış merak ettim.
km kaç bindeydi aracın murat.nasıl yapmış onuda söylesen iyi olurdu.Murat sen ne yaptın arkadasım arabanı yaptırdınmı:birde paylaşıyon 4 afec iler bizi madara ediyor.nşallah hasan ile alperen okumaz..
Murat aluminyum bloklu motorlara rektifiye olmaz diye biliyorum nasıl yapıyorlar bu işi anlıyamadım ? ? ? ? ?
wala 97000 de nasıl olmuş böle bişe anlamadım anlamayan birimi ellemiş arabayı
geçmiş olsun vala ne diyim yok muradım ben önceden diyorum senin ustadan bahsetmiyorum arızadan öncesinden bahsediyorum hiç bakım yapılmamış düzgün kişilerin elinden geçmemiş araba heralde
orijinal toyotada karterde öyle silikon filan olmaz.toyota özel servisi olan arkadaş o arabayı motor arızalı olarak almıştır.yağsız kalıp yatak sarmıştır,servis çok yüksek fiat çıkardığı için sahibi o vaziyette satmıştır.arabayı alan ustada alel usül tamir edip satmıştır.silikonda eski karter contasını silikonlayıp tekrar kullanmasından olmuştur.roman gibi oldu ama araştırılırsa doğru çıkma oranı %90.