0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şenol bey merhabalar. Bende haftaya avensisimi teslim alacağım toyandan ve banada arka park sensörü hediye edildi. Eğer durum öyleyse hiç sensör koydurmayayım arabaya. Aksi halde o kalitede araca o görünümde anahtar çok yazık olur. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Soluğu toyanda alacağım bu konuyu detaylıca görüşmek için. Ayrıca buradan bilgi veririm...
Değerli üyelernereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum umarım doğru yerdir.bu ay teslim alacağım Toyota Verso elegant modelini dün reis toyota da gezdim ve sol kapıyı açtığımda direksiyonun solundaki göğüste yeşil iğrenç bir anahtar gördüm tamamıyle markaya modele donanıma ve içerdeki hiçbirşeye benzemeyen ve yakışmayan bir parça mesleğim elektronik olduğu için bu tür anahtarları sık görür ve kullanırım ama bu gerçekten asla kabul edilemeyecek kadar kötü ne olduğunu sorduğumda parksensörünün açma kapatma anahtarı olduğu söylendi ve daha kötüsü park sensörünün kendisi idi önde camın sol altkenarına göğse ekyerine sonradan iliştirlmiş ve gene anahtarı gibi berbat bir malzeme çok beğendiğim arabamda bu iki parça beni çok rahatsız edecek bunu biliyorum ben bu kalitede olacaksa keşke olmasaydı diyorum sizin görüş ve önerileriniz varsa öğrenmek isterim Versolarda hep böylemidir yenisimi böyle başka bir uygulama yapılabilirmi teşekkürler
Mahmut bey evet sadece arka park sensörü takılacak. Ön park sensörü takılmaması için özellikle belirttim çünkü hediye verildiğinden belki takılabilir diye düşünmüştüm. Bu bilgi çok iyi oldu teşekkür ederim. Aksi halde anahtar olayı canımı sıkmıştı. Arabanın kendisinde anahtar yokken sırf park ederken dıt sesi çıkaran aygıtın anahtarının olması da ayrı vaka zaten. :-)