0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dizel çok üstün teknoloji ister, toyota, wv, mercedes gibi yanirenonun dizelini alacağına bir alt kategoriden aynı fiyata corolla veya jetta alabilirsin, varsın aracın donanımı az olsun ama kafan rahat olsun. renonun yakıt tüketiminede inanmıyorum ben, vede dizellerini 20 bin km de bir bakıma çağırmalarınıda anlayamıyorum hala.
jetta 1,6 tdi 105 hp kullanım ve yakıt açısından iyi motorlar.onlarada bakabilirsin.
Avrupa ülkeleri krizde çok işçi çıkardıklarından üretimleri düşmüş onun için siparişleri gecikmeli karşılıyorlarmış.
toyota olduması çok iyi olmuş,Allah kaza bela vermesin senelerce sorunsuz kullanırsın İnşallah.
bende volkswagen de araç olmadığından,olanlarda çok pahalı olduğundan (passat 1,6 tdi 60.000 tl) ilk kez toyota aldım.47.000 tl ye.ama daha alışamadım açıkçası.yol sesi hoşuma gitmedi.birde çok nazik gibi gidiyor yolda.yani dıştan dev cüsseli bir araç corolla ama içinde sürerken bunu hissedemiyorsun.yol tutuşundanmıdır süspansiyon sistemindenmidir bilmem.bu güne kadar son 4 aracım seat ve volkswagen dizeldi.ama onların hiçbirinin zevkini daha bulamadım corollada.1000 km deyim daha tabiki alışma dönemi olacak diye bekliyorum.zaten 2-3 ay sonrada bu duygularda olursam bu araca alışmam zor o zaman.
yazdım lastik markasını yokohama diyegöremediniz herhalde.