0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fren hidroliğin eksik olabilir en kısa zamanda bir kontrol ettirmeni tavsiye ederim fren şakaya gelmez .
Fren balatalarınızı ve fren hidroliğinizi kontrol ettinizmi.Balatalarınız azalmış ise hidroliginizde azalmıstır.Onadan yanıyor olabilir.
+1+2
Işık uyarı sistemi de arıza olabilir Ali Bey, el freninin hidrolik ile ilgili arıza vereceğini zannetmiyorum, zaten tel ile bağlantılı değil miydi balatalara...
+ 3
o ışıkla uyarı vermemesi lazım geçen sene minimumun altındaydı bu sene tamamlattırdık bu seneye kadar inikken hiç bir ışık yakma olayı yapmadı
senin lamba arızalı olabilir Ercü
Arkadaşların dediği gibi sadece el freni değil.EBd olduğu için arka disklerin içinde el freni.el freni balatasında bir sıkıntı olacagını düşünmüyorum.Balatalarınız bitiyor olabilir.El freni teli veya balatasında sıkıntı olma ihtimali az.Benim el freni balatası paramparca olmasına ragmen balatanın demiri diske sürtüyordu ışık yakmadı..Balata bitiyor fren hidroliginizde azalmıştır.Kaputu açıp bakın canım hava filtresinin arkasında beyaz kutu. La ercü senin ne yin düzgün lamban arızalı hava filtren el yapımı fıratpen destekli.Arabanın arkasında alkol tasırsın ne iş ercü
lambam düzgün hava filitremi seviyodun diye biliyodum arkamdan vurdun abi arabanın arkasında alkol yok karıştırma onu
Hasan pis pis gülme.ERcünün en kötüsü bile senin 4 afe yi darmadağın eder.. ERcücüm seni seviyorum abicim ondan takılıyorum.Hava filltrene hastayım zaten.Birgün mardine gelde senin hava filtresini benimkinde deneyelim..Hasan bak gülüp deli etme biizi alkolsüz bile parçalarız