0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Km Göstergesi 5 km eksik gösteriyor. Sorun neden kaynaklanabilir vede tamiratı tahmini ne kadar tutar? Aracım Toyota Avensis 2.0 comfort.
Navigasyon cihazına göre araç(Corolla)5-6 km eksik gösteriyor.Benim araç ta böyle.
aynen hakan abi benimkide öyle gösteriyor bir sorun var diye düşünmüştüm önce ama sendede öyle olduğuna göre sorun yoktur heralde.acaba navigasyon mu yanlış gösteriyor araba mı ?
Mahmut kardeş,bence arabalarımız yanlış gösteriyor.Olsun radarda avantaj olur.96-90,116-110 olur.
hakan abi öylede ama araç eksik gösteryor araç 90 gösteryorken navigasyon 95-96 gösteryor yani navi doğruysa eğer biz 90 la gittiğimizi sanırken 95-96 ile gidyor olacağız. ama araçlarımızın yanlış göstereceğini sanmıyorum büyük ihtimal navigasyon hata yapıyordur.bu durumu bakımda servise iletecem bakim onlar ne dicek bu duruma.
Düzeltiyorum.Benim araba 5-6 km fazla gösteriyor.
benimki eksik gösteryor ama bence navilerden kaynaklanyordur yeni bir aracın lastik ve jant ebeatlarında geğşiklik yapılmadığı sürece yanlış göstereceğini sanmıyorum.hakan abi hangi navigasyon cıhazını kullanyorsun benimki navitecin corolla için özel üretim olan cıhazı nrd22tc diye bi modeldi yanlış hatırlamıyorsam ?
Navitech px125,yazılımını dün güncelledim.Belki hız meselesi düzelmiştir.Denemedim.
Aracın lastik ve cantları orjinal. Aracı aldığımda bilgisayara soktum onlarda dedi 4-5 km eksik gösteriyo diye. Bide yolda bir kaç araçla yan yana giderken denedim.