0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eren bu bahane değil kardeşim ya, hafta sonu yağışlı ve souk olucağı zaten her kanalda söyleniyordu ki foruma bizde yazdık soğuk olucağını valla Nagihan gibi bozuldum, heleki ben 15dk lığına biryere kadar gidip geldim dönerken yolda İsmail aradı Erenler çekip gitti diye valla acayip moralim bozuldu o an , en azından organizasyonu hazırlayan bendim benim dönmemei bekleyip bana söylemeniz daha doğru olurdu , ayıp ettiniz valla.
nagihan hanimlarda gelmis gelmisler . bi ara arabanin anahtarini bende unutucan sandim . sagloasin selcuk abi senin kendi guzelligin.dun benim bajamin problemide hallettik . bir sonraki bulusmada onunda tadina bakiz isallah .benim resim yukledigim site cokmus cok fazla fotograf yok ama birisi ozelden mailini gonderirse eposta atabilirim fotograflari
seni sevmez olurmu hiç... sen onun artık nadi ablasısın,kardeşine yaramazlık yapmazsan nadi ablaya gideceğiz diyor, yani nadi aşşa nadi yukarı ))))))
O değil de bende imageshackten yüklüyorum ve site sizlere ömür arkadaşlar. Fotoğraf isteyen varsa mail adresini atsın yollarım ben
Bazıları da ısınayım diye Yaris'e bindi ama neeeeyyseee.. O değil de Yağız ve onla gelenler erken gitmişler çok bozuldum Derhal forumdan atılmalarını talep ediyorum "Soğuğu sorun etmeyip" toplantıya katılan ve kalan herkese çok teşekkür ederim Yine forumdan tanıdığım kişilerin ne kadar güzel insanlar olduğunu gördüm.
Valla Mesut arkadaşım yani bişe demiyeyim dedim ama arkadaşım ben en azından kalkıp geldim oralara, bundan 1 hafta önce bizde bizim bu tarafta bir organizasyon ayarladık ama maşallah kimseden ses seda çıkmadı mubarek gün herkesin işimi çıktı? Vicdanen içim rahat kalkıp geldik ama anladımki size göre hata yaptık haklısın arkadaşım bundan sonra size bol buluşmalar erken gitmeyenlerle.
Pardon ama yanlış anladığınızın farkındamısınız erken gittiğinizden değil sadece giderken 5dk kadar Mesut abinin gelmesini beklemediğinizden yorum yaptı. Ayrıca sizin buluşmanıza gelmemelerinin nedeni ise sizden önce buluşma yapılmıştı ve daha foruma bismillah yeni gelmiş birinin toplantısına açıkçası bende gelmem birazcık empati kurarsanız anlarsınız diye düşünüyorum.
Arkadaşım bana kimse giderken bir şey sölemedi adamlar lavobayamı gitti benzinciyime gitti marketemi gitti ben mümeccim değilim bileyim. Evet 1 hafta öncesi gerçekten çok zaman geçmiş buluşma için.... "daha foruma bismillah yeni gelmiş birinin toplantısına açıkçası bende gelmem" bu kelime ne demek yaa onu anlamadım?? Aslanım sen gelmezsin olur biter. sen yeni katılan birinin buluşmasına gitmezsen bende senin davetinden istediğim gibi kalkarım kimseye hesap vermem... Birde arkadaşlar burda kimse kimsenin reisi falanda değil...
Nereye gittiğinizi tahmin etmeniz istenmemiş zaten sadece 5dk bekleyip organizasyonu düzenleyene söyleyip gitmemenizden bahsediliyor siz başka yöne çekiyorsunuz. "daha foruma bismillah yeni gelmiş birinin toplantısına açıkçası bende gelmem" bu cümle foruma yeni gelmişsiniz daha kimseyi tanımadan milletin buluşmasına EN FAZLA 7 ARAÇ OLMUŞ hadi daha fazla araçlı buluşma yapılmasından kaynaklanan bir cümle.Yani kimse sizi tanımıyor muhabbetimiz yok lap diye buluşma ayarlarsanız kimse değil bende gelmem,burda genellemeyi kesip kendimden bahsettim ama anlamamışsınız... Burda zaten kimse birbirinin reisi falan değil yanlış yorumlayıpta yazı yazmayın.
Kardeşim burası herkesin düşümcelerini saygı çerçevesinde söylediği bir yer adam ister 7 kişi gelmiş biz 10 kişi yapalım diğebilir demişte bende gittim çokda güzel insanlarla tanıştım sende iyiki kalkıp gelmemişsin zaten dediğin gibi genellemeyi kesip kendinden bahsetmişin demekki bu adamın yaptığı organizasyon anladığım kadarıyla zoruna gitmiş keşke gelebilseydinde görseydin ne kadar güzel insanlar olduğunu ama gelmezdin çünkü adam sana lafı sokmuş sende üzerine alınmışsın ama o kadar baktım hiç isimlerinizin geçtiği konuyu bulamadım.... Ben anlamadım sanırım şimdi sen anlamışsındır umarım.
Biraz daha yazarken özen gösterirseniz sevinicem yazdığınızdan hiçbirşey anlaşılmıyor herşeye bi tarafından girmişsiniz !
Bende zaten anlayabileceğini hiç düşünmemiştim..Birde gerçekten neden gelmedin buluşmaya otobüs biletimi kalmamıştı?Yaş konusunda yazdıklarına saygı duyarak sana katılıyorum kardeşim...Saygılar...
Biraz dikkat etseniz herkes anlayabilir
Neden gelmedim daha aileye bağlıyız bir buluşma için kolay kolay şehirdışı göndermezler. Bende bunu bildiğimden dolayı hiç konusunu açmadım Düzce buluşmasına gidebilirmiyim dediğimde aldığım cevabı biliyordum oyüzden hiç uğraşmadım bile.
Ayrıca ne ara abi kardeş olduk
Kardeş lafıdamı dokundu sana kardeşim ??
yok dokunan bişi yok sadece merak ettim.
ercüment karşında senden yaşça baya büyük biri var bence biraz sakin ol ..