Gönderen Konu: 10 Ekim 2010 istanbul park buluşması :) (mangal varrr)  (Okunma sayısı 33424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: 10 Ekim 2010 istanbul park buluşması :) (mangal varrr)
« Yanıtla #240 : Ekim 14, 2010, 19:58:08 »
Eren bu bahane değil kardeşim ya, hafta sonu yağışlı ve souk olucağı zaten her kanalda  söyleniyordu ki foruma bizde yazdık soğuk olucağını ;) valla Nagihan gibi bozuldum, heleki ben 15dk lığına biryere kadar gidip geldim dönerken yolda İsmail aradı Erenler çekip gitti diye valla acayip moralim bozuldu o an , en azından organizasyonu hazırlayan bendim benim dönmemei bekleyip bana söylemeniz daha doğru olurdu , ayıp ettiniz valla.

+
   5-10 dk dan kimseye bir şey olmaz bence, giderken en azından bir biz kaçıyoruz abi demek de pek bir şey olmasa gerek ama o an düşünemediniz sanıyorum ki yoksa bunun insanları etkileyebileceğini bilirsiniz canım o kadar da değil yani ;) Bu arada evet geç geldim, daha önceden Mesut abiye de geç gelebilirim diye de söyledim zaten eminim benim için de gelmemişsinizdir bu yüzden benim geç gelmemin bir sorun teşkil etmemesi gerekiyor ;) Suray da biz ayrılmadan bir saat önce geldi, Muhammet abi de benden sonra geldi ama iyi ki geldiler az da olsa güzel vakit geçirdik en azından birbirimizi tanıdık ben şahsen çok mutlu oldum.

nagihan hanimlarda gelmis gelmisler  .  bi ara arabanin anahtarini bende unutucan sandim :).

sagloasin selcuk abi senin kendi guzelligin.

dun benim bajamin problemide hallettik . bir sonraki bulusmada onunda tadina bakiz isallah :) .

benim resim yukledigim site cokmus cok fazla fotograf yok ama birisi ozelden mailini gonderirse eposta atabilirim fotograflari

Kendimi unuturum yarimin kalbinin anahtarını unutmam :P

O değil de bende imageshackten yüklüyorum ve site sizlere ömür arkadaşlar. Fotoğraf isteyen varsa mail adresini atsın yollarım ben :)

seni sevmez olurmu hiç... sen onun artık nadi ablasısın,kardeşine yaramazlık yapmazsan nadi ablaya gideceğiz diyor, yani nadi aşşa nadi yukarı :)))))))

Ne zaman isterlerse nadi ablaları gelir yanlarına :) Tekrar tekrar Allah bağışlasın Muhammet abicim... Fotoğrafları gönderiyorum maille
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #240 : Ekim 14, 2010, 19:58:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #241 : Ekim 15, 2010, 09:27:13 »

O değil de bende imageshackten yüklüyorum ve site sizlere ömür arkadaşlar. Fotoğraf isteyen varsa mail adresini atsın yollarım ben :)

foto yüklemede genelde kullandığım site www.tinypic.com yüklemeside çok basit...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #242 : Ekim 16, 2010, 12:10:05 »
Bazıları da ısınayım diye Yaris'e bindi ama neeeeyyseee.. :lol:

O değil de Yağız ve onla gelenler erken gitmişler çok bozuldum  |-\ Derhal forumdan atılmalarını talep ediyorum  :islik:

"Soğuğu sorun etmeyip" toplantıya katılan ve kalan herkese çok teşekkür ederim  :-[  Yine forumdan tanıdığım kişilerin ne kadar güzel insanlar olduğunu gördüm.
Nagihan ben yalnız geldim ve cuma gecesinden beri uykusuz bir şekilde yollarda olduğum için fazla duramadım açıkçası söz verdim diye geldim ama yine eve gidip uyumak nasip olmadı saat gece 2 ye kadar yine yollardaydım :( bide sizin biyere gittiğinizden haberim yoktu
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #243 : Ekim 16, 2010, 19:29:14 »
Bazıları da ısınayım diye Yaris'e bindi ama neeeeyyseee.. :lol:

O değil de Yağız ve onla gelenler erken gitmişler çok bozuldum  |-\ Derhal forumdan atılmalarını talep ediyorum  :islik:

"Soğuğu sorun etmeyip" toplantıya katılan ve kalan herkese çok teşekkür ederim  :-[  Yine forumdan tanıdığım kişilerin ne kadar güzel insanlar olduğunu gördüm.

Yani Nagihan şimdi biz hatamı yaptık oraya gelerek yağız 200 km yol geldi 50 km geri döndü... ben ve eren toplamda 200 km yol geldik gittik..

Eren bu bahane değil kardeşim ya, hafta sonu yağışlı ve souk olucağı zaten her kanalda  söyleniyordu ki foruma bizde yazdık soğuk olucağını ;) valla Nagihan gibi bozuldum, heleki ben 15dk lığına biryere kadar gidip geldim dönerken yolda İsmail aradı Erenler çekip gitti diye valla acayip moralim bozuldu o an , en azından organizasyonu hazırlayan bendim benim dönmemei bekleyip bana söylemeniz daha doğru olurdu , ayıp ettiniz valla.

Valla Mesut arkadaşım yani bişe demiyeyim dedim ama arkadaşım ben en azından kalkıp geldim oralara, bundan 1 hafta önce bizde bizim bu tarafta bir organizasyon ayarladık ama maşallah kimseden ses seda çıkmadı mubarek gün herkesin işimi çıktı? Vicdanen içim rahat kalkıp geldik ama anladımki size göre hata yaptık haklısın arkadaşım bundan sonra size bol buluşmalar erken gitmeyenlerle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #244 : Ekim 16, 2010, 20:45:52 »

Valla Mesut arkadaşım yani bişe demiyeyim dedim ama arkadaşım ben en azından kalkıp geldim oralara, bundan 1 hafta önce bizde bizim bu tarafta bir organizasyon ayarladık ama maşallah kimseden ses seda çıkmadı mubarek gün herkesin işimi çıktı? Vicdanen içim rahat kalkıp geldik ama anladımki size göre hata yaptık haklısın arkadaşım bundan sonra size bol buluşmalar erken gitmeyenlerle.

Pardon ama yanlış anladığınızın farkındamısınız ??? erken gittiğinizden değil sadece giderken 5dk kadar Mesut abinin gelmesini beklemediğinizden yorum yaptı. Ayrıca sizin buluşmanıza gelmemelerinin nedeni ise sizden önce buluşma yapılmıştı ve daha foruma bismillah yeni gelmiş birinin toplantısına açıkçası bende gelmem birazcık empati kurarsanız anlarsınız diye düşünüyorum.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #245 : Ekim 16, 2010, 21:04:32 »
Bencede gerek mesut gerek nagıhan sıze deger verdıklerı ıcın bu duruma uzulmus ve yazma ıhtıyacı hıssetmısler. Sızınle tanısmadık ama mesutla nagıhan sızlere bu kadar deger verdıklerıne gore guzel ınsanlarsınız. Umarım en kısa surede tanısma fırsatı buluruz ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #246 : Ekim 16, 2010, 22:34:31 »
erencim yanlış anlama ama bence mesut abinin tarafı haklı yani bende o saftayım he gelmişsiniz ayağınıza sağlık fakat bizde selçuk abiye sipariş verdik et tavuk ekmek içecek vs. yanii sizide hesapladık ki geldiğimizde şok olduk sizleri göremeyince fakat siparişi vermiştik yanii artık geçti birde hani biz mesut abiyle biyere gidip gelcez dedik yani sizde biliyordunuz en azından bizi bi 5dk beklemenizi isterdik

bu arada selçuk abi efsaneye bişiler yaptın abi haberlerini bekliyorum aciliiinden
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #247 : Ekim 16, 2010, 23:08:31 »
Yok be sercanım
Sanal hersey bı baktım nasıl olur dıye sagolsun osman kardesım photoshopta el attı konua ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #248 : Ekim 16, 2010, 23:10:03 »
hmm dedim selçuk abi buluşmadan sonra gaza geldi yaptı aleti olsun bu da güzel ama en güzeli orjinal hali hadi size iyi geceler
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #249 : Ekim 16, 2010, 23:49:03 »
Pardon ama yanlış anladığınızın farkındamısınız ??? erken gittiğinizden değil sadece giderken 5dk kadar Mesut abinin gelmesini beklemediğinizden yorum yaptı. Ayrıca sizin buluşmanıza gelmemelerinin nedeni ise sizden önce buluşma yapılmıştı ve daha foruma bismillah yeni gelmiş birinin toplantısına açıkçası bende gelmem birazcık empati kurarsanız anlarsınız diye düşünüyorum.

Arkadaşım bana kimse giderken bir şey sölemedi adamlar lavobayamı gitti benzinciyime gitti marketemi gitti ben mümeccim değilim bileyim. Evet 1 hafta öncesi gerçekten çok zaman geçmiş buluşma için.... "daha foruma bismillah yeni gelmiş birinin toplantısına açıkçası bende gelmem" bu kelime ne demek yaa onu anlamadım?? Aslanım sen gelmezsin olur biter. sen yeni katılan birinin buluşmasına gitmezsen bende senin davetinden istediğim gibi kalkarım kimseye hesap vermem... Birde arkadaşlar burda kimse kimsenin reisi falanda değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #250 : Ekim 17, 2010, 09:12:52 »
Arkadaşım bana kimse giderken bir şey sölemedi adamlar lavobayamı gitti benzinciyime gitti marketemi gitti ben mümeccim değilim bileyim. Evet 1 hafta öncesi gerçekten çok zaman geçmiş buluşma için.... "daha foruma bismillah yeni gelmiş birinin toplantısına açıkçası bende gelmem" bu kelime ne demek yaa onu anlamadım?? Aslanım sen gelmezsin olur biter. sen yeni katılan birinin buluşmasına gitmezsen bende senin davetinden istediğim gibi kalkarım kimseye hesap vermem... Birde arkadaşlar burda kimse kimsenin reisi falanda değil...

Nereye gittiğinizi tahmin etmeniz istenmemiş zaten sadece 5dk bekleyip organizasyonu düzenleyene söyleyip gitmemenizden bahsediliyor siz başka yöne çekiyorsunuz. "daha foruma bismillah yeni gelmiş birinin toplantısına açıkçası bende gelmem" bu cümle foruma yeni gelmişsiniz daha kimseyi tanımadan milletin buluşmasına EN FAZLA 7 ARAÇ OLMUŞ hadi daha fazla araçlı buluşma yapılmasından kaynaklanan bir cümle.Yani kimse sizi tanımıyor muhabbetimiz yok lap diye buluşma ayarlarsanız kimse değil bende gelmem,burda genellemeyi kesip kendimden bahsettim ama anlamamışsınız... Burda zaten kimse birbirinin reisi falan değil yanlış yorumlayıpta yazı yazmayın.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #251 : Ekim 17, 2010, 10:43:12 »
Nereye gittiğinizi tahmin etmeniz istenmemiş zaten sadece 5dk bekleyip organizasyonu düzenleyene söyleyip gitmemenizden bahsediliyor siz başka yöne çekiyorsunuz. "daha foruma bismillah yeni gelmiş birinin toplantısına açıkçası bende gelmem" bu cümle foruma yeni gelmişsiniz daha kimseyi tanımadan milletin buluşmasına EN FAZLA 7 ARAÇ OLMUŞ hadi daha fazla araçlı buluşma yapılmasından kaynaklanan bir cümle.Yani kimse sizi tanımıyor muhabbetimiz yok lap diye buluşma ayarlarsanız kimse değil bende gelmem,burda genellemeyi kesip kendimden bahsettim ama anlamamışsınız... Burda zaten kimse birbirinin reisi falan değil yanlış yorumlayıpta yazı yazmayın.

Kardeşim burası herkesin düşümcelerini saygı çerçevesinde söylediği bir yer adam ister 7 kişi gelmiş biz 10 kişi yapalım diğebilir demişte bende gittim çokda güzel insanlarla tanıştım sende iyiki kalkıp gelmemişsin zaten dediğin gibi genellemeyi kesip kendinden bahsetmişin demekki bu adamın yaptığı organizasyon anladığım kadarıyla zoruna gitmiş keşke gelebilseydinde görseydin ne kadar güzel insanlar olduğunu ama gelmezdin çünkü adam sana lafı sokmuş sende üzerine alınmışsın ama o kadar baktım hiç isimlerinizin geçtiği konuyu bulamadım.... Ben anlamadım sanırım şimdi sen anlamışsındır umarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #252 : Ekim 17, 2010, 10:55:46 »
Kardeşim burası herkesin düşümcelerini saygı çerçevesinde söylediği bir yer adam ister 7 kişi gelmiş biz 10 kişi yapalım diğebilir demişte bende gittim çokda güzel insanlarla tanıştım sende iyiki kalkıp gelmemişsin zaten dediğin gibi genellemeyi kesip kendinden bahsetmişin demekki bu adamın yaptığı organizasyon anladığım kadarıyla zoruna gitmiş keşke gelebilseydinde görseydin ne kadar güzel insanlar olduğunu ama gelmezdin çünkü adam sana lafı sokmuş sende üzerine alınmışsın ama o kadar baktım hiç isimlerinizin geçtiği konuyu bulamadım.... Ben anlamadım sanırım şimdi sen anlamışsındır umarım.

Biraz daha yazarken özen gösterirseniz sevinicem yazdığınızdan hiçbirşey anlaşılmıyor herşeye bi tarafından girmişsiniz ! 

İsimlerimizin geçtiği konu ??? Buluşma konusuysa gidin bakın buluşma bölümüne ama sadece gözünüzle bakın isimimin geçtiği konulara geçiyormuymuş geçmiyormuymuş. Gelmemişsin diyosunda zahmet edipte gelmezdim zaten ;) ama Mesut abinin ve A.C.D.'nin toplantılarını kaçırdığıma pişmanım.Zoruma gidicek olan ne şaka falan yapıyorsunuz herhalde :rofl:

Neyse ben susucam yaşımız küçük. sırf yaşımdan dolayı ilk (-) alkışımıda aldım konudanda kovuluyorum tartışmaya girerek forumun seviyesini düşürüyorum forumun seviyesi düşünce millet gitmek için aptal saptal konu açıyor yok üyeliğimi silin yok onu yapın yok bunu yapın vs vs size kolay gelsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #253 : Ekim 17, 2010, 11:03:07 »
Biraz daha yazarken özen gösterirseniz sevinicem yazdığınızdan hiçbirşey anlaşılmıyor herşeye bi tarafından girmişsiniz !

Bende zaten anlayabileceğini hiç düşünmemiştim..
Birde gerçekten neden gelmedin buluşmaya otobüs biletimi kalmamıştı?
Yaş konusunda yazdıklarına saygı duyarak sana katılıyorum kardeşim...
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #254 : Ekim 17, 2010, 11:19:01 »
Bende zaten anlayabileceğini hiç düşünmemiştim..
Birde gerçekten neden gelmedin buluşmaya otobüs biletimi kalmamıştı?
Yaş konusunda yazdıklarına saygı duyarak sana katılıyorum kardeşim...
Saygılar...

Biraz dikkat etseniz herkes anlayabilir ;)

Neden gelmedim daha aileye bağlıyız bir buluşma için kolay kolay şehirdışı göndermezler. Bende bunu bildiğimden dolayı hiç konusunu açmadım Düzce buluşmasına gidebilirmiyim dediğimde aldığım cevabı biliyordum oyüzden hiç uğraşmadım bile.

Ayrıca ne ara abi kardeş olduk ??? ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #255 : Ekim 17, 2010, 14:46:29 »
Biraz dikkat etseniz herkes anlayabilir ;)

Benlik bir durum yok herkes anladıda senin anlayamayacağını söyledim bunuda anlamamışsın tahmin ettiğim gibi.

Neden gelmedim daha aileye bağlıyız bir buluşma için kolay kolay şehirdışı göndermezler. Bende bunu bildiğimden dolayı hiç konusunu açmadım Düzce buluşmasına gidebilirmiyim dediğimde aldığım cevabı biliyordum oyüzden hiç uğraşmadım bile.

Haklısın yukarıda yazdığım gibi yaş durumu ( söylede bir dahaki buluşmayı orada ayarlayalım vişnelik ) orayada geliriz problem olmaz..

Ayrıca ne ara abi kardeş olduk ??? ;)

Kardeş lafıdamı dokundu sana kardeşim ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #256 : Ekim 17, 2010, 16:21:05 »
Ercü bu aralar biraz alıngan sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #257 : Ekim 17, 2010, 19:07:57 »

Kardeş lafıdamı dokundu sana kardeşim ??

yok dokunan bişi yok sadece merak ettim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #258 : Ekim 17, 2010, 19:55:34 »
yok dokunan bişi yok sadece merak ettim.
ercüment karşında senden yaşça baya büyük biri var bence biraz sakin ol ..
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #259 : Ekim 17, 2010, 19:59:03 »
ercüment karşında senden yaşça baya büyük biri var bence biraz sakin ol ..

sakinim Mert abi sadece soru sordu bende cevapladım :)