Merhabalar,
Pioneer 4050 Ub kullanıyorum. Diyelimki usb belleğimde A, B, C..... şeklinde 10 adet klasör var. Her klasörde de 10 adet şarkıdan toplam 100 adet şarkı var. Teybin RANDOM yani karışık modunda dinlerken parçalar yine bir düzen içinde çalıyor. Yani A klasörünün 5. parçası çalıyor ardından D klasörünün 3. şarkısı, G klasörünün 9. parçası... Bu şekilde diyelimki 15 parça çaldıktan sonra yani o örüntü, ardışık sistem bittikten sonra yine A klasörü 5. şarkı, D klasörü 3. şarkı gibi aynı düzende devam ediyor. Bunu yaşayan var mı benim gibi. Yani 3-4 saatlik bir yolculuğa çıktınız ve teypte hiç şarkı değiştirme tuşuna dokunmazsanız bu sürede genelde aynı 15-20 şarkı sürekli bu şekilde tekrar ediyor. O zaman RANDOM özelliği pek bir işe yaramıyor benim için. Ayrıca bu modda çalarken bir sonraki şarkıyı seçmek istediğinizde klasör içindeyse aynı sanatçının bir sonraki şarkısı, klasör yoksa da alfabetik sıraya göre bir sonraki şarkı çalıyor. Yani bir sonraki herhangi bir şarkı çalmıyor. Bu dertten muzdaribim. Paylaşmak istedim. Farklı fikirleriniz varsa bekliyorum.