0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence BRC
BEnde BRc var 20 bin oldu sıkıntımm yok arkadasımdada lovato var oda 20 bin oldu ondada sıkıntı yok.Lovatonun enjektörleri daha sessiz.Ayrıca fiyat olarak ikiside ben alırken aynıydı.Hatta lovato 100 tl brcden pahalı idi.Bence 1,300 lovato taktır.GEriye kalan 300 lede muayene ruhsat falan işlerini yaptırırsın.
benimki de lovato memnunum
elbetteki benzinden farklı sesi ancak çok fazla değil , başka markanın sesini bilmediğim için kıyas yapamıyorum ama sıkıntısız bi ürün.
ben brc 1500 tl malatyada taktım. ikinci depom tık yok.tuncay cok derdi tak kendi kendime pimpiriklenirdimacıyorum yaktıgım benzinlere.bildikten sasma derim bence brc.
ama lovatonun 1300 e 10 taksit oldugunu duysam, düsünebilirdim.kötü bi marka diil cünki.lovato yada brc birini tak. ama tak bide ben sivastayken surtaş dı ismi sanırım romano takıyodu. bi arkadasım takmıstı o kitten halen görüsüyorum 4 yıldır kullanıyor 100 bini gecmiş arac halen sorun yok bilgin olsun.
ustadanmıdır nedir anlamadım ilk depoda 21 kurus yaktı tabi cok yogun trafikte. ustaya soledim bir ayar daha cekecegiz dedi. 200 un altına dusecek dedi bakalım.tuncay bey sehir ici ne yakıyo suan 20 kurusun altındamı merak ettim