Gönderen Konu: CORONAYA SIRALI LPG SİSTEM OLMAZ MI?  (Okunma sayısı 1616 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2.0 GLİ 16V, ZAVOLİ PAN EVO...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
CORONAYA SIRALI LPG SİSTEM OLMAZ MI?
« : Ekim 03, 2010, 18:55:58 »
Arkadaşlar herkese merhaba... Arkadaşlar ben Ankara' da yaşıyorum yaklaşık beş ay önce aldığım Corona'ma sıralı lpg sistemi taktırmaya karar verdim, ama lpg taktırmak için aradığım bazı LPG dönüşüm servislerinden bazıları bu araca lpg takılmayacağını bazıları da takılacağını ama kesinlikle düzen tutmayacağı için kendilerinin bu aracın dönüşümünü yapmayacaklarını söylediler. Daha sonra BRC ve LOVATO gibi markaların bayiliklerini almış olan bazı büyük dönüşümcüleri aradığımda, onlar coronaya dönüşüm yapılabileceğini ve hiçbir sorun da olmayacağını söylediler ama ben huylandım bi kere...
Arkadaşlar kısacası, Ankarada yaşayan ve CORONA kullanan ve aracında sıralı LPG sistemi kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Sistemi nerede taktırmalıyım ve Coronaya hangi marka LPG sistemi iyi uyum sağlar deneyimi olan ve kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa minnettar olacağım...
"Karanlıktan korkan çocukları çok kolay affedebiliriz, asıl trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır" (EFLATUN)

Toyota Club Türkiye

CORONAYA SIRALI LPG SİSTEM OLMAZ MI?
« : Ekim 03, 2010, 18:55:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
Ynt: CORONAYA SIRALI LPG SİSTEM OLMAZ MI?
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2010, 19:32:25 »
öncelikle aracınız hayırlı olsun.ben ocak ayında arabayı aldığımda aradan 2 gün geçti ve hemen zavolli sıralı sistem lpg taktırdım.yaklaşık 10 ay oldu hiç bir sorun yaşamadım.hatta takıldıktan sonra 1000 km yap ayara gel dedi ustam.o ayara bile gerek kalmadı.uyum sağlamaz diye birşey yok.benim tavsiyem zavolli taktır bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.şu anda takılalı 10.000 km oldu...
muğladan herkese selam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2.0 GLİ 16V, ZAVOLİ PAN EVO...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
Ynt: CORONAYA SIRALI LPG SİSTEM OLMAZ MI?
« Yanıtla #2 : Ekim 06, 2010, 18:02:50 »
Sağol Muharrem Abi, işten anlamayan adamları arasan böyle kafanı karıştırırlar işte. Neyse Ankara'da Polaris LPG nin müdürlüğü var orada montaj da yapıyolarmış, internetten telefonunu bulup makine mühendisi arkadaşla görüştüm zavolinin peşin 1300 tl olacağını ve aracımla da herhangi bir uyum problemi olmadığını söyledi. Sıkıntımla ilgilenip zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim.Bu arada sen Muğla'da kaça taktırdın acaba abi...
"Karanlıktan korkan çocukları çok kolay affedebiliriz, asıl trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır" (EFLATUN)