0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben orjinalini kasetçalarını çıkardım cd-çalar taktım. Zaten soketler standart olduğu için orjinali çıkartıp yenisini takıp kullanıyorsun. Bence hiç bekleme hemen iyi bir cd-çalar tak.
O zaman fm-transmitter'den radyo kalitesiyle devam edicen yapacak bişey yok ise, cd devri kapandı zaten heryerde müzik usb ile hem aracında da yer kaplamaz hemde baban istemiyorsa ondan gizli arabada mp3 dinlersin
reno flash üretildiğinde USB var mıydı ki teybinde olsun?
fm transmitter'da yok kaset kit var buna bişi demiyor 100 şarkıdan 30u tsm olduğu zaman mp3te bozuldu transmitter mantıklı olabilir aslında
mp playerlerin çakmaklıktan şarj olanları var bende vardı o tipten al sesi aç sonuna kadar şarj problemin olmaz buda bi yöntem
abi oda bozuldu zaten duayla çalışıyodu artık transmitter alıcaz transmittere bide flash bellekte takılıyor bu daha iyi açıkçası
Dün mediamarktta orta sepetlerde vardı Goldmaster marka hem direksiyon kumandası, uzaktan kumandası, sd-mmc-usb bağlantılı dahili 2 gb hafızalı fm transittet görmüştüm bence bitmeden kaçırma al derim
çok vardı nasıl göremezsin mümkün değil görememen 49.90 fiyatı var. bence 10 numara alet her türlü aksesuarıda var o fiyata
sağlık olsun komple bitince alırsın acele etme
5 senelik bianchi bisikletim var ne zaman sürmeye kalksam ya zincir atıyo ya şamyel patlıyo ya pedal yerinden çıkıyo şu anda koydum garaja duruyo