0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba bulunduğum şehirde devlet araçlarını görüyorum (Polis Maliye Dsi ) gibi bu devlet dairelerinde görevli araçlar genelde renault toros tofaş şahin kartal birde toyota xl sw bu araçlarda lpg yok mu ?
Peki neden yok Devlet araçlarına lpg taksa bayağı bir tasarruf yapmaz mı ?
Halen benzinli ve benzini su gibi içen 4 çeker araçları bile Orman müdürlüklerinde görüyoruz
Arkadaşlar bir de bu devlet araçlarında sınır nedir. Akşam bakıyorum resmi plakalı araçlar trafikte. Haftasonu da trafikte çoğu. Yasak değil mi acaba.
arkadaşlar zannederim ki araçların benzinli olup lpgli olmamasının nedeni kullandıkları benzinin vergisiz olmasıdır.
Ben tasarrufundan zıyade cevreye verılen zararın azalmasına sevınıyorum. Baska konulardada yazmısımdır.Sırf dogaya olan faydasından oturu lpg lı araclarda dusuk vergı uygulaması ıle ınsanlar tesvık edılmelı bence.Istanbulda ıkarus marka beledıye otobuslerı var. Trafıkte arkasında kalmamak ıcın resmen yırtıyorum kendımı. Ne beter yanık yag, cıg yakıt kokusu var anlatamam. Komınıst dedıgımız rusya ve ukraynada tum toplu tasıma aracları raysız ve elektrıklı e komunızmın geregıde bedava