0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eren Sefa abi sizde ozelden numaralarinizi gonderirmisiniz bi zahmet
Yagiz simdi ben telden giriyorum sana zahmet ozelden telefonunu yazarmisin
Yagiz artik seni her organizasyona banko yaziyorum. Eren sana gelince bende sana onu saracktim sen plakayi app yapinca sinirim 33 cm alcaldi arti senin jantlarda sanirim 18" di degilmi resimlere bakinca app den ole gozukuyo senin arabada gozume bi acayip geldi sanki uzerinde cok oynamissin gibi Valla Eren bak benimle iyi gecin dedigim gibi kizi bizden alican yeminle herseyi anlatirim yengeye bir dahaki buluismaya yagizin haricinde eger makina getirmezsen ben karismam
gökhan abi bu arada sende erene laf söylüyorsun ama bundan sonra Q7'yle gezerken kösele ayakkabı giyme
Lenn boyle seyler yazmayin Q7 falan simdi Eren dicekki yok lovegarden in yaninda oturuyosun yok gol manzarali evi var ondan sonra makineyi bana getirtecek Ama kendisini cok sevdigim Eren kardesim bana ne is yaptigini ozelden yazdi Eren samimiyetimize guvenerek boyle yaziyorum umarim kizmiyosundur..
hoppalaa... bismillahirrahmanirrahim...bu arada bayramda ankaraya gelip buluşanları yakalar vururum... adli nöbetçiyim....
Abi zaten yenge geldi bir baktim Eren hazir kita istimaya gecti yoksa baslamistik muhabbete Eren: hayatim ben clubten arkadaslarlayimYenge: ne clubu??Eren: gece clubu Yenge: Erennnnnnnn bittin sen diyerekOrdan ayrildilar daha sonrasinda hala Erenden haber yok Gerci bir arkadasindan duydun (ARDA) evde oldugunu ve disari cikmadigini soyledi camdan bakinca Erenlerin ev gozuktugu icin bu haber kaynagi dogrudur